Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AtributVýznam srcZdroj videa autoplayIndikace automatického startu videa při načtení stránky controlsPřidá ovládací prvky mutedZtlumení videa (v současnosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AtributVýznam srcZdroj videa autoplayIndikace automatického startu videa při načtení stránky controlsPřidá ovládací prvky mutedZtlumení videa (v současnosti."— Transkript prezentace:

1

2

3

4 AtributVýznam srcZdroj videa autoplayIndikace automatického startu videa při načtení stránky controlsPřidá ovládací prvky mutedZtlumení videa (v současnosti nepodporováno) loopPřehrávání videa ve smyčce posterObrázek který je zobrazen před přehráváním videa widthŠířka elementu heightVýška elementu preloadIndikuje, zda se bude video automaticky načítat do vyrovnávací paměti prohlížeče

5

6

7

8

9

10 var c = document.getElementById("myCanvas"); var ctx = c.getContext("2d"); ctx.fillStyle = "#FF0000"; ctx.fillRect(0,0,150,75);

11

12

13 CanvasSVG Závislý na rozlišení Není podpora pro události Špatná podpora pro rendering textů Možné uložit jako.png nebo.jpg Dobře použitelné např. pro hry Nezávislé na rozlišení Podpora událostí Velice vhodné pro aplikace s velkou vykreslovací plochou Pomalé, pokud je DOM komplexní Nevhodné pro hry SVG je uloženo jako XML, lze k němu přistupovat přes DOM (document object model). Takto je SVG drženo i v paměti prohlížeče. Zatímco Canvas je po vykreslení „zapomenut“. Změna nějakého elementu v SVG je jednoduchá, ale změna grafiky v canvasu vyžaduje překreslení celé scény.

14

15

16

17

18

19


Stáhnout ppt "AtributVýznam srcZdroj videa autoplayIndikace automatického startu videa při načtení stránky controlsPřidá ovládací prvky mutedZtlumení videa (v současnosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google