Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední."— Transkript prezentace:

1 Michaela Valečková

2 Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední škola: SŠ zemědělská a potravinářská, Klatovy, (obor Ekonomika a podnikání – Informatika a ekonomika v podnikání)

3  Účastnila jsem se se svojí skupinou a třídním učitelem programu Opendata, které pořádá Fond Otakara Motejla.

4  Aplikace, o kterou jsem se také začala zajímat díky programu Open Data je aplikace Power Bi

5 Den otevřených dveří na SŠZP, Klatovy:  Měla jsem šanci seznámit se se zaměstnancem Microsoftu s panem Karlem Klatovským.

6  Naše škola se zařadila do programu Showcase school,  A provozuje vzdělávacího středisko v programu Partneři ve vzdělávání

7 Koníčky: Motorky (jen přes léto, není závodně provozován) Zpěv Hudba Kamarádi ráda se koukám na videa, které se týkají jakéhokoliv IT programu

8 Dále jsem se zaregistrovala na stránku Microsoft Virtual Academy, kde jsou výuková videa a testy i v češtině Účast na kroužku robotiky

9 Proč mám zájem o program STC?

10 Úspěšně jsem dokončila zkoušku Microsoft Office Specialist v PowerPointu.

11 QR kód na test

12 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední."

Podobné prezentace


Reklamy Google