Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých."— Transkript prezentace:

1

2 Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých Budějovicích, zhruba čtyři tisíce účastníků z pětadvaceti evropských zemí, více než polovina jsou občané nejvyspělejších států, věkové rozpětí od deseti do dvaceti let, nejméně 80 procent tvoří dvanácti až osmnáctiletí účastníci, podle zkušeností z minulých ročníků tvoří asi 75 procent účastníků dívky.

3 Čím jsou zvláštní účastníci EUROGYM? jsou to mladí lidé se zájmem o sport, pohyb, cestování a aktivní zábavu, jsou dynamičtí a představují opinion makers své generace, obvykle středoškoláci a vysokoškoláci, budoucí leadeři spotřebitelských zvyklostí.

4 Jaký bude dopad akce v České republice? díky podpoře vedení města a kraje budou informace o setkání distribuovány na střední a vysoké školy v kraji, asi deset až dvanáct procent přímých účastníků bude z ČR, EUROGYM 2016 „zaplní“ na celý týden město České Budějovice, čtyři venkovní pódia akce jsou na frekventovaných a dobře viditelných místech, organizaci bude podporovat dalších více než 400 dobrovolníků, především místních studentů.

5 Kde bude EUROGYM 2016 vidět? čtyři venkovní pódia – Lannova třída, náměstí Přemysla Otakara II., Sokolský ostrov, Mariánské náměstí, vždy prostor pro umístění reklamy, billboardy, plakáty, na různých místech se budou uskutečňovat workshopy (výukové lekce), tyto prostory budou označeny emblémem akce a příslušnými materiály partnerů, společné akce (Opening Ceremony, Opening Party, Gala, Closing Ceremony, Farewell Party) se uskuteční v Budwar Aréně, která bude po dobu trvání akce označena příslušným způsobem, ubytovací prostory (koleje vysokých škol, budovy školních zařízení) budou označeny emblémy akce a také partnerskými logy, možnost umístění dalších nosičů uvnitř jednotlivých prostor, akce má komunitu na FB (cca 1200 „přátel“, týdenní nárůst je zhruba kolem 20 až 50 sledujících), nejvýraznější růst počtu příznivců na FB očekáváme v březnu 2016 a poté (cílový stav je minimálně 5000 sledujících, významná komunikace probíhá přes webové stránky www.eurogym2016.org, postupně nabíhá twitter,www.eurogym2016.org za důležitou pokládáme charitativní část akce, jejíž výsledek půjde na podporu konkrétních sociálně slabých a handicapovaných mladých sportovců z Českých Budějovic.

6 Kdo poskytl záštity? předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jan Hamáček, ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová, hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola, primátor Českých Budějovic Jiří Svoboda, EUROGYM 2016 je součástí projektu Jižní Čechy olympijské

7 Těšíme se na spolupráci


Stáhnout ppt "Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých."

Podobné prezentace


Reklamy Google