Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Byl malíř neznámého původu, nejpravděpodobněji ze Severní Itálie  Jeho díla byla zaznamenána 1959-1967  Byl dvorní malíř Karla IV.  1348 byl představený.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Byl malíř neznámého původu, nejpravděpodobněji ze Severní Itálie  Jeho díla byla zaznamenána 1959-1967  Byl dvorní malíř Karla IV.  1348 byl představený."— Transkript prezentace:

1

2  Byl malíř neznámého původu, nejpravděpodobněji ze Severní Itálie  Jeho díla byla zaznamenána 1959-1967  Byl dvorní malíř Karla IV.  1348 byl představený pražskému dvornímu bratrstvu  Provedl vesměs celou unikátní výzdobu kaple sv. Kříže na Karlštejně s 129 deskovými obrazy

3

4 Autoportrét

5  Jeho portréty svatých se objevují i například na známkách

6 NAŠE PRÁCE My jsme si k práci vybrali na namalování dílo Sv. Vít.,které je k nalezení na Karlštejně. Původní vzhled tohoto díla je přibližně takový: A po několika hodinách útrpného koukání do počítačových obrazovek se nám podařilo „namalovat“ toto:

7

8 Byla to práce velice nevděčná a jsme rádi, že jsme ji my i naše myši přežili v plném zdraví (tedy ve více než 3 případech z 5), protože občas i naše nervy tekly. Ale zase na druhou stranu jsme se naučili, jak pracovat v grafickém programu CorelDRAW11, ale hlavně jak hledat návody k práci v tomto programu na internetu. Doufáme že naše výsledné dílo nikoho nějak nepohoršilo či nezesměšnilo a pokud ano, velmi se za to omlouváme. Jedná se o problém způsobený ze strany naší nevzdělanosti v rámci grafických programů.

9 Zdroje:  wikipedie.org  leccos.com  filaso.cz  maja-jm.com  rodon.cz

10 ©Copyright 2012 by Oheralovci s.r.o. Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt " Byl malíř neznámého původu, nejpravděpodobněji ze Severní Itálie  Jeho díla byla zaznamenána 1959-1967  Byl dvorní malíř Karla IV.  1348 byl představený."

Podobné prezentace


Reklamy Google