Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_03_This_Christmas.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_03_This_Christmas."— Transkript prezentace:

1 Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_03_This_Christmas NÁZEV: VY_22_INOVACE_AKON_03_This_Christmas TEMA: What am I doing this Christmas CZ.1.07/1.4.00/21.1529 ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/21.1529

2 Výukový materiál:EUPŠ _OP VK_Šrubařová_AJ2_03_What_am_I_doing_this_ Christmas Šablona:III/2 Sada:AJ2 Autor:Mgr. Pavla Šrubařová Vytvořeno:Prosinec 2011 Ověřeno: Ročník:5 a výše Druh učebního materiálu: Prezentace Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Předmět:Anglický jazyk Tematický okruh:Konverzace Téma:What am I doing this Christmas Anotace:Co dělám o těchto Vánocích. Přítomný čas průběhový. Co děláte vy? Poznámky:

3 What am I doing at Christmas? Present continuous – přítomný čas průběhový Guess what activity is being described – uhodněte, která činnost je popisována  I need electric lights  I need colourful baubles  I need chocolate figures  I need glass decorations  I need long decorative chains  I am decorating the Christmas tree.

4 What am I doing at Christmas?  I need a bowl  I need some flour  I need some sugar  I need some eggs  I need a mixing spoon  I need a baking tray  I need an oven  I am baking Christmas cookies. YUM :o)

5 What am I doing at Christmas?  I need a vacuum cleaner  I need some cloth  I need a mop  I need a bucket  I need water  I need a duster  I am doing the cleaning.

6 What am I doing at Christmas?  I need money  I need a big paper or plastic bag  I need good shoes  I need some shops  I need a basket or shopping trolley  I am doing Christmas shopping.

7 What am I doing at Christmas?  I need some wrapping paper  I need scissors  I need some ribbons  I need some Sellotape  I need a paper box  I am wrapping Christmas presents.

8 What am I doing at Christmas?  I need some pots and pans  I need some ingredients – potatoes, a carp, etc.  I need a good recipe  I need an oven and a cooker  I need an apron  I am cooking Christmas dinner.

9 What am I doing at Christmas?  I need a remote control  I need a comfortable couch  I need my eyes  I need a TV programme  I need a TV  I am watching fairy-tales on TV.

10 What am I doing at Christmas?  I need my voice  I need a songbook  I need an audience  I am singing Christmas carols.

11 Now you know what I am doing at Christmas… What are you doing at Christmas?

12 What am I doing at Christmas? Použité zdroje: http://office.microsoft.com


Stáhnout ppt "Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín Mgr. Pavla Šrubařová AUTOR: Mgr. Pavla Šrubařová VY_22_INOVACE_AKON_03_This_Christmas."

Podobné prezentace


Reklamy Google