Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Chvála umění Navzdory svému stáří jsem se stále ještě vlastně nedozvěděl, kdo že to byl tím vševědoucím a všemocným dokonalým tvůrcem vesmírného Všehomíra.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Chvála umění Navzdory svému stáří jsem se stále ještě vlastně nedozvěděl, kdo že to byl tím vševědoucím a všemocným dokonalým tvůrcem vesmírného Všehomíra."— Transkript prezentace:

1 Chvála umění Navzdory svému stáří jsem se stále ještě vlastně nedozvěděl, kdo že to byl tím vševědoucím a všemocným dokonalým tvůrcem vesmírného Všehomíra. Podle představ našich dávných předků vládli světu bohové na Olympu. Podle Bible svaté však svět stvořil jediný Bůh. A na dovršení svého velkého díla ještě na vrch do nádherné přírody přidal také člověka k obrazu svému. Strop Sixtinské kaple - Michelangelo

2 Karlovy tužkové kresby
Bůh obdařil člověka nejen ohněm k zahřátí, ale i inteligencí, řečí a celou řadou dalších cenných schopností, které mu zajistily zcela mimořádné postavení v živočišné říši. Velkou část lidské populace dále ještě také Bůh navíc obdařil takovými vlastnostmi, jako je schopnost vidět a plně vnímat krásy přírody, kreativně myslet a umět se tvůrčím způsobem umělecky prezentovat. Prohlédněte si Karlovy tužkové kresby Třeba to tam také najdete Tvůrce prezentace: ing. Jedlička Karel

3 ÚDIV ZAMYŠLENÍ

4 ÚSMĚV RADOST

5 SMUTEK MLÁDÍ

6 DÍVKA S AMFORAMI BOHATÁ VÝBAVA

7 EXTÁZE KOJENEC

8 ELIZABETH TAYLOR RAQUEL WELCHOVÁ

9 CATHERINE DENEUVE SARAH WYNTER

10 BRIGITE BARDOT CLAUDIA CARDINAL

11 ANDREY HEPBURN GINA LOLOBRIGITA

12 SOPHIA LOREN IVANA CHRISTOVÁ

13 LEONARDO DA VINCI MICHELANGELO BUONARROTI

14 JOSEF VÁCLAV MYSLBEK JAN ŠTURSA

15 JAN WERICH JIRÍ VOSKOVEC

16 ALAIN DELON

17 ALAIN DELON DVOJNÍK ?

18 ALFRED NOBEL LOUIS BRAILLE

19


Stáhnout ppt "Chvála umění Navzdory svému stáří jsem se stále ještě vlastně nedozvěděl, kdo že to byl tím vševědoucím a všemocným dokonalým tvůrcem vesmírného Všehomíra."

Podobné prezentace


Reklamy Google