Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Kamarádi :o) :o).

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Kamarádi :o) :o)."— Transkript prezentace:

1 Kamarádi :o) :o)

2 Verča Doubravová

3 Fajn holka na pokec i zábavu…
Je VELICE inteligentní :-D Někdy mě POŘÁDNĚ naštve, ale to snad každá holka 

4

5 Šárka Charvátová

6 No tak Šárka, jak už je vidět z fotky, je strašný blázen 
Je super ve všech směrech i pádech a nikdy se s ní nikdo nenudí! Šárka je takový dítě štěstěny ;o) a je dobrý se s ní jak bavit tak i kamarádit 

7

8 Janička Fiedlerová

9 Jana? Fajn sousedka na každý předmět.
Je strašně chytrá a o tom svědčí i její vysvědčení a je i ochotná poradit při testech :o) Je hezká, hodná a je s ní sranda. Nebojí se udělat si legraci i sama ze sebe.. Což je SUPER! Nuda číst samou chválu? Jinak to ale nejde!!! 

10

11 Anetka Trpišovská

12 No tak to že jsme sestřenky to ví snad každý, ale jaký jsme si dřív dělali naschvály a nadávali si, to ví málo kdo. Ale teď už je to naštěstí všechno OK :o) Takže všechno zapomenuto a nic před námi. Už to je dobrý :o)

13

14 Naděnka Štálová

15 Naděnka je strašně super. Praštěná, šílená atd
Naděnka je strašně super. Praštěná, šílená atd. :-D ale všeeechno v dobrém. Je SUPER! A jak já říkám pořád: krásná a chytrá ;o) S Naďou jsem si dřív také rozuměla víc, ale to už je pryč. :o( To je blbý :o/ no, ale takový je život! :oD stejně jí mám pořád moc ráda :o)

16

17 Johanka Hollasová

18 PS:Sama se moc ráda nefotí :-D
Někdy se sotva pozdravíme, ale jindy si dokážeme povídat o všem možném :o) Hlavně pře ICQ  PS:Sama se moc ráda nefotí :-D Joží chodí do vedlejší třídy, takže u nás ji rozhodně nenajdete. :-D Ale tak co.. Stejně si rozumíme protože jinak bych jí do týhle prezentace nedávala!

19

20 Anička Zemanová

21 Anička tak ta je v pohodě.  Mám jí ráda tak i tak
Anička tak ta je v pohodě.  Mám jí ráda tak i tak! Někdy bych ale řekla že se moc předvádí před kluky. :-D Prostě se chová jinak, než s náma hokama. Je s ní sranda a někdy má takový záchvaty smíchu a ani neví, kvůli čemu. Ale to se mi stává taky. Moc věcí proti ní nemám (až na ty kluky :-D ), ale těch dobrých vlastností je poměrně dost! :o)

22

23 Eliška Pavlovcová

24 Elíša tak ta je dobrá. Moc se spolu nebavíme ale třeba jednou jak jsme obě dvě necvičili… měla dobrý hlášky! :-D srandááá  GOOD!!!

25 Nikolka Budínská

26 Jinak jsme se poznali na táboře v roce Už jsem byla i u nich doma. (proč u nich? To se dozvíte za chvíli ) A ONI byli u mě  No tak Nikolka je z Pardubic takže ani nemusíte přemýšlet do jaké třídy tady na škole chodí :-D Ale kdyby vás to přece jenom zajímalo tak do devítky a chystá se na obchodku!

27 Další fotky (6)

28 Andrejka Budínská

29 No.. Když vám, řeknu že je taky z Pardubic tak i podle fotky a jasně že jména by vám mohlo dojít proč sem mluvila u Nikoly v množném čísle. Že by proto, že by to byli sestry? Jsou to dokonce dvojčata. Někdo řekne, že si jsou docela podobný, ale ten kdo je zná, tak ví, že ani moc ne. :o) Ale to je věc názoru ;-)

30

31 Nejsou zdaleka všichni, ale aspoň někdo… ♥
The end.. :o) Nejsou zdaleka všichni, ale aspoň někdo… ♥


Stáhnout ppt "Kamarádi :o) :o)."

Podobné prezentace


Reklamy Google