Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ročník:1. a 2. a.3 Vzdělávací obor:Strojírenská technologie Tematický okruh:Obrábění - soustružení Téma:Pinola koníka Jméno autora:FÜRST Roman, HLAVÁČEK.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ročník:1. a 2. a.3 Vzdělávací obor:Strojírenská technologie Tematický okruh:Obrábění - soustružení Téma:Pinola koníka Jméno autora:FÜRST Roman, HLAVÁČEK."— Transkript prezentace:

1 Ročník:1. a 2. a.3 Vzdělávací obor:Strojírenská technologie Tematický okruh:Obrábění - soustružení Téma:Pinola koníka Jméno autora:FÜRST Roman, HLAVÁČEK Miroslav Vytvořeno dne:4. září 2012 Metodický popis, (anotace): Podpora hodiny strojírenské technologie a DIC, lze použít názornému vysvětlení a testování

2 Výukový materiál Číslo projektu : CZ. 1.07/1.5.00/34.0528 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu: VY 32 INOVACE STT1003 Výukový materiál Číslo projektu : CZ. 1.07/1.5.00/34.0528 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiálu: VY 32 INOVACE STT1003

3 PRÁCE S PINOLOU KONÍKA - je nutné pinolu z koníka částečně vysunout - zvolit kuželovou stopku, která odpovídá velikosti dutiny v pinole - před naražením stopky nástroje (pomůcku) i dutinu v pinole očistit - stopku do pinoly razantně narazit -vyjmutí nástroje (pomůcky) se provádí zasunutím pinoly do koníka, kdy dojde k vytlačení naraženého předmětu.

4

5 Pinola koníka

6 OPAKOVACÍ TEST 1. KDE SE NACHÁZÍ PINOLA? 2. PO JAKÉ ČÁSTI UNIV. HROT. SOUSTRUHU SE POHYBUJE HLAVNÍ SUPORT? 3. KDE JE OSA SOUSTRUŽENÍ?

7 Zdroje Video je autorův vlastní záznam. Video je autorův vlastní záznam.


Stáhnout ppt "Ročník:1. a 2. a.3 Vzdělávací obor:Strojírenská technologie Tematický okruh:Obrábění - soustružení Téma:Pinola koníka Jméno autora:FÜRST Roman, HLAVÁČEK."

Podobné prezentace


Reklamy Google