Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Porcelánový inventář Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – druhy porcelánového inventáře – dělení,použití při servisu a ošetření
2
Porcelánový inventář Jídelní porcelán
3
Jídelní talíře Klubový Masový Polévkový Dezertní Couvertový /pečivový
na máslo Na co se který talíř používá ??????
4
misky Misky dělíme dle jejich použití Na kompot Na polévku Na salát
Bujon šálek
5
Ostatní jídelní porcelán
Kalíšek na vajíčka Pohár na zmrzlinu Kokotka Gratinka
6
Velký jídelní porcelán
Terina Mísa na salát Dělené mísy na přílohy Omáčník Malý omáčník
7
Kontrolní otázky Co obecně patří do porcelánového inventáře
Jak můžeme tento inventář rozdělit Vyjmenujte talíře dle velikosti a použití Jaký další porcelánový inventář znáte
8
zdroje
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.