Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vypracoval: Jozef Gibeľ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vypracoval: Jozef Gibeľ"— Transkript prezentace:

1 Vypracoval: Jozef Gibeľ
Pánské kalhoty Vypracoval: Jozef Gibeľ

2 Pánské kalhoty Návrh modelu

3 Pánské kalhoty Technický nákres

4 Pánské kalhoty Technický popis
Pánské oblekové kalhoty se sežehlenými přehyby na předních a zadních dílech, v dolním kraji s manžetami. Přední díly – boční kapsy včleněné, klínové s přinechanou podsádkou v průhmatovém kraji. Průhmatové kraje kapes jsou vyztuženy podlepením a prošity v šíři 6 mm. Koutky kapes jsou zpevněny uzávěrkou a kraje kapsových váčků jsou začištěny lemováním. V pase jsou složeny a přežehleny dva jednosměrné pasové záhyby směřující k rozparkovému kraji. Rozkroková část je podložena krokovým podkladem. Rozparek – podkrytový, zapínán na zdrhovadlo (nekonečný pruh zdrhovadla). V dolním koutku je zpevněn uzávěrkou. Nákrytový kraj, nákrytová a podkrytová podsádka rozparku jsou vyztuženy podlepením. Zadní kraj nákrytové podsádky je začištěn lemováním. Podkryt je podšit.

5 Pánské kalhoty Technický popis
Zadní díly – v pase jsou tvarovány odševky. Na pravém zadním díle je zhotovena dvojvýpustková kapsa zapínaná na spinku a knoflík. Otvor kapsy a kapsové podsádky jsou zpevněny podlepením. Koutky kapsy jsou zajištěny uzávěrkou, kraje kapsového váčku jsou začištěny lemováním. Pasový límec – podšit podšívkovým pasovým límcem (zhotoven jako polotovar). Vrchní límec je vyztužen celoplošně perforovanou lepivou vložkou. Na levé nákrytové straně prodloužen, zapínán na dírku a knoflík, hák a haklici. Pasové poutka jsou všity a připevněny uzávěrkami. Dolní kraj – s manžetami, zpevněn chránidlem. Švové záložky, kromě pasové a dolní, jsou začištěny obnitkováním.

6 Jednotlivé střihové šablony pánských kalhot
Pánské kalhoty Jednotlivé střihové šablony pánských kalhot

7 Jednotlivé střihové šablony pánských kalhot
Pánské kalhoty Jednotlivé střihové šablony pánských kalhot Interlana 1152/817 Interlana 4338/911 Interlana 3930/220 Interlana 1152/ mm

8 Doporučené výztužné vložkové materiály
Pánské kalhoty Doporučené výztužné vložkové materiály Interlana 3930/220 Složení: Textilie: Netkaná textilie 45% polyamid,55% polyester Pojivo: polyamid 20 Mesh -pastový bod Použití: podlepení dámských i pánských oděvů z lehkých tkanin (vlna, směsi, viskóza, mikrovlákna) Údržba: chemické čistění, praní 60°C Interlana 1152/ mm Složení: Textilie: 100% polyester, osnova: zpevnění osn. nití. Pojivo: polyamid 17 Mesh DSL Použití: rovně střižený - pro zpevnění krajů a švů, zajištění proti vytažení Údržba: chemické čistění, praní 40 °C

9 Doporučené výztužné vložkové materiály
Pánské kalhoty Doporučené výztužné vložkové materiály Interlana 4338/911 Složení: Textilie: 100% fibran Pojivo: polyethylen - posyp Použití: vyztužení pasových límců kalhot a sukní – tužší varianta Údržba: praní 60°C Interlana 1152/817 Složení: Textilie: 100% polyester, osnova: zpevnění osn. nití Pojivo: polyamid 17 Mesh DSL Použití: rovně střižený - pro zpevnění krajů a švů, zajištění proti vytažení Údržba: chemické čistění, praní 60 °C Vzhledem k rozmanitosti vlastnosti vrchových materiálů a podlepovacích zařízení, je nezbytné před zahájením výroby provést předběžné zkoušky.

10 Pánské kalhoty

11 Pánské kalhoty

12 Pánské kalhoty


Stáhnout ppt "Vypracoval: Jozef Gibeľ"

Podobné prezentace


Reklamy Google