Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.
Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Pomocný Inventář Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s druhy pomocného inventáře včetně způsobu a možnosti použití při práci s hostem
2
Co potřebujeme při práci v obsluze
Pomocný inventář Co potřebujeme při práci v obsluze
3
Co je to obecně Vše co používáme na úseku obsluhy k zjednodušení a usnadnění naší práce Tak též určitý sortiment inventáře umožňuje hostům příjemnější stolování Bohužel v některých zařízeních často marně sháníme to co nám v práci pomáhá a tím pak chybí hostům
4
příklady Kleště na šunku Oplachovač prstů Dranžírovací prkénko Rešo
Zásobník na talíře
5
Další příklady Zásobník na teplé nápoje Chafing Kahan
Ohříváček na pivo Etažer
6
To co dáváme přímo na stůl
Chladič na víno Tubus Košík na pečivo Odpadkový košík Košík na červené víno
7
Kontrolní otázky Co obecně rozumíme či označujeme jako pomocný inventář Co je – rešo - použití Co je šafina - použití Co je etažer – použití Jaký další pomocný inventář znáte
8
zdroje
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.