Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vypracoval: Jozef Gibeľ

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vypracoval: Jozef Gibeľ"— Transkript prezentace:

1 Vypracoval: Jozef Gibeľ
Dámský kabát Vypracoval: Jozef Gibeľ

2 Dámský kabát Návrh modelu

3 Dámský kabát Technický nákres

4 Dámský kabát Technický popis
Dámsky zimný kabát s jednořadovým skrytým zapínáním na knoflíky a dírky, s otevřeným dolním krajem a stojáčkovým límcem. Má přední kraje s přisazenými předními krajovými podsádkami. Boční kapsy jsou lištové. Přední díly jsou tvarovány odševky. Rukávy jsou hlavicové, dvoušvové, v dolním kraji hladké. Zadní kraj legy kraje, kapes, boční švy odševků jsou prošity v šíři 10 mm. Kabát je celopodšitý podšívkou. Přední díly – s jednořadovým zapínáním na 4 knoflíky. Přední kraje jsou vypracovány pomocí přisazené krajové podsádky a na pravém předním díle pomoci légy je vypracované skryte zapínaní. Podsádka je celoplošně vyztužena základní lepivou vložkou. Boční kapsy jsou lištové. Kapsy jsou prošité v kraji v šíři 10 mm. Podkladové kapsové váčky jsou z vrchového materiálu. V levém předním kraji na léze jsou vyšity 4 dírky ve vzdálenosti 160 mm. Na pravém předním díle jsou ve výši dírek přišity 4 knoflíky. Zadní díl –ustřižen ze dvou dílů, středový šev je po sešití přežehlen, v dolní části je zhotoven otevřený rozparek. Zadní středový šev a nákrytový kraj rozparku jsou prošity v šíři 10 mm. Vrchol rozparku je zpevněn šikmým odšitím. Průkrčníková oblast, rozparkové a dolní záložky jsou vyztuženy lepící vložkou.

5 Dámský kabát Technický popis
Rukávy – hlavicové, ve spodní části hladké. Boční a průramkové švy jsou rozložený a rozžehlený. Oblast rukávové hlavice a dolní záložky jsou vyztuženy lepící vložkou. Límec – vrchní i spodní límec je celoplošně vyztužen lepící vložkou. Podšívka – kabát je celopodšitý tělovou podšívkou i v rukávech,je konstrukčně řešena stejně jako povrchové díly. Přední díly jsou tvarovány pasovými odševky a jsou zmenšeny o krajovou podsádku v předním kraji z vrchového materiálu. Zadní díl je ustřižen v přehybu, a má složen zadní záložkový záhyb. Z průramku zadního dílu je složený záhyb přežehlený, směřuje z lícní strany dolů.

6 Jednotlivé střihové šablony dámského kabátu
Dámský kabát Jednotlivé střihové šablony dámského kabátu

7 Doporučené podlepení předního a zadního dílu
Dámský kabát Doporučené podlepení předního a zadního dílu Interlana 1152/ mm Interlana 1152/ mm Interlana 1231/211

8 Dámský kabát Doporučené podlepení předního a zadního dílu
(po odšití prsního vybrání) Interlana BDF 12 MF

9 Doporučené podlepení vrchní, spodní rukáv, límec
Dámský kabát Doporučené podlepení vrchní, spodní rukáv, límec Interlana 1231/211

10 Doporučené výztužné vložkové materiály
Dámský kabát Doporučené výztužné vložkové materiály Interlana 1231/211 Složení: Textilie: 100% polyamid, NT Pojivo: polyamid 11 Mesh pastový bod Použití: měkké podlepení dámských vlněných plášťů ze středně těžkých a těžkých tkanin Údržba: chemické čistění, praní 60°C anebo: Interlana 3435/209 Složení: Textilie: 50% polyamid, 50% polyester, NT Pojivo: polyamid 9 Mesh pastový bod Použití: měkké podlepení dámských vlněných plášťů ze středně těžkých a těžkých tkanin Údržba: chemické čistění, praní 60°C anebo: Interlana 9335/209 Složení: Textilie: 100% polyester, NT Pojivo: polyamid 9 Mesh pastový bod Použití: podlepení těžkých vlnařských tkanin s hrubou strukturou Údržba: chemické čistění, praní 60°C

11 Doporučené výztužné vložkové materiály
Dámský kabát Doporučené výztužné vložkové materiály Interlana 1152/ mm Složení: Textilie: 100% polyester, osnova: zpevnění osn. nití Pojivo: polyamid 17 Mesh DSL Použití: rovně střižený - pro zpevnění krajů a švů, zajištění proti vytažení Údržba: chemické čistění, praní 40 °C Interlana BDF 12 MF Složení: Textilie: 100% polyester, Pojivo: polyamid 17 Mesh DSL Použití: zpevnění průramků dámských sak a plášťů Údržba: chemické čistění, praní 40 °C Interlana 1152/ mm Složení: Textilie: 100% polyester, osnova: zpevnění osn. nití Pojivo: polyamid 17 Mesh DSL Použití: šikmo střižený - zpevnění tvarovaných krajů např. průramků, průkrčníku Údržba: chemické čistění, praní 40 °C Vzhledem k rozmanitosti vlastnosti vrchových materiálů a podlepovacích zařízení, je nezbytné před zahájením výroby provést předběžné zkoušky.

12 Dámský kabát


Stáhnout ppt "Vypracoval: Jozef Gibeľ"

Podobné prezentace


Reklamy Google