Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výroba dveřních křídel lepené konstrukce

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výroba dveřních křídel lepené konstrukce"— Transkript prezentace:

1 Výroba dveřních křídel lepené konstrukce
Skládá se z přípravy středové části dveřovky, přípravy pláště, složení souboru dveřovek a jejich zalisování, broušení dveřovek, jejich obvodové opracování a opracování pro kování a zakování, ruční dokončení, povrchová úprava, kompletace dveřních křídel a výstupní kontrola.

2 Příprava středové části dveřovky
Podle použitého materiálu středové části – úsek výroby vlysů pro složení středového konstrukčního rámu a úsek přípravy středové výplně. Vlysy a voštiny jsou dodávány jako polotovar. Příprava spočívá v nalepení neroztažené voštiny mezi dva vlysy. U dveřních křídel plných hladkých mezi horní a dolní vlys u dveřních křídel 1/3 a 2/3 zasklených mezi vnitřní vlys rámu pro sklo a spodní vlys obvodového rámu. Lepí se na pracovním stole, válečkem se nanese lepidlo na vlysy, vloží voština a celý soubor se uloží na upravenou plošinu k zatížení a vytvrzení lepidla.

3 Příprava pláště Na plášť dveřovky se používá DVD mokrou cestou nebo MDF, hladké nebo dýhované. Formátování velkoplošného materiálu se provádí na formátovací pile. Nadmíra pro opracování po obvodě 2 mm. Rozměrové tolerance ± 0,5 mm. Tloušťková egalizace na válcové nebo širokopásové brusce. Tolerance ± 0,2 mm.


Stáhnout ppt "Výroba dveřních křídel lepené konstrukce"

Podobné prezentace


Reklamy Google