Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
Vzdělávací obor: 65-42-M/01 Hotelnictví 65-51-H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Kovový Inventář Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne: Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s kovovým inventářem – dělení,použití,ošetření a používaný materiál k výrobě gastronomického inventáře
2
Co kovového používáme v obsluze
Kovový inventář Co kovového používáme v obsluze
3
kovový jídelní I při servisu jídel používáme kovový inventář Tácy Mísy
Omáčníky Teriny Timbály Mísa s vložkou
4
Kovový pomocný Pomocný inventář slouží k servisu Plata Chladiče
Zásobníky Stojany na víno
5
Drobný kovový inventář
Lis na citrony Kalíšek na vajíčka Konvička na mléko Odměrka Miska na zmrzlinu
6
Z čeho se vyrábí Kovový inventář má tři možnosti z použití materiálu pro výrobu Nerezová ocel Postříbřená alpaka Stříbro Tento inventář je náročný na údržbu . A také má poměrně vysokou pořizovací hodnotu.
7
Kontrolní otázky Co je to kovový inventář
Jak můžeme rozdělit tento inventář dle používání Z jakých materiálu je vyráběn Druhy kovového inventáře
8
zdroje
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.