Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilDana Fišerová
1
VY_62_INOVACE_A1 - 20 NAKUPOVÁNÍ – CENY ZÁKLADNÍCH POTRAVIN AUTOR: Mgr. Radka Koldinská VYTVOŘENO: březen 2012 STRUČNÁ ANOTACE: vytvoření představy o cenách základních potravin Časová náročnost: 15 minut Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost
2
Ceny základních potravin VY_62_INOVACE_A1 - 20
3
1. Konzumní chléb a)10 Kč b)20 Kč c)30 Kč
4
2. Vejce (1 kus) a)3 Kč b)5 Kč c)10 Kč
5
3. Mouka – hladká (1 kg) a)11 Kč b)18 Kč c)25 Kč
6
4. Eidam sýr (100 g) a)7 Kč b)13 Kč c)20 Kč
7
5. Mléko trvanlivé (1 litr) a)17 Kč b)27 Kč c)37 Kč
8
6. Banány (1 kg) a)10 Kč b)18 Kč c)28 Kč
9
7. Jablka (1 kg) a)8 Kč b)28 Kč c)48 Kč
10
8. Vepřová kýta bez kosti (1 kg) a)68 Kč b)88 Kč c)108 Kč
11
9. Kuře chlazené (1 kg) a)59 Kč b)109 Kč c)159 Kč
12
10. Brambory (1 kg) a)10 Kč b)20 Kč c)30 Kč
13
11. Cukr - krystal (1 kg) a)15 Kč b)25 Kč c)35 Kč
14
12. Včelí med (1 kg) a)85 Kč b)135 Kč c)185 Kč
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.