Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Čtení s porozuměním 1 Vytiskněte a rozstříhejte obrázky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Čtení s porozuměním 1 Vytiskněte a rozstříhejte obrázky."— Transkript prezentace:

1 Čtení s porozuměním 1 Vytiskněte a rozstříhejte obrázky.
Vytiskněte čtecí tabulky. Dítě čte text v tabulce a podle smyslu dává na text hodící se obrázek. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Věra Gošová.. Dostupné z Metodického portálu ISSN:   Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

2 Telefonuješ se mnou babičce a dědovi.
pastelky klíč brýle telefon foťák hřeben židle nůžky ramínko Kreslíš se mnou. Zamkneš se mnou. Dáváš si mě na oči. Telefonuješ se mnou babičce a dědovi. Děláš se mnou fotky. Češeš si se mnou vlasy. Sedíš na mně u stolu. Stříháš se mnou papír. Věšíš si na mě bundu.

3 Babička si mě nasadí na nos, aby lépe viděla…
Mám spousty barev… Patřím k zámku. Babička si mě nasadí na nos, aby lépe viděla… Zazvoním, když s tebou někdo potřebuje mluvit…. Udělám ti obrázek na památku… Pomůžu upravit tvoje vlasy. Patřím ke stolu… Pomůžu ti rozdělit papír.. Odložíš si na mě oblečení.. Beze mě by sis nemohl povídat každý den s babičkou. Beze mě by někteří lidé neviděli. Beze mě se do trezoru jen tak nedostaneš. Beze mě by byly jenom černobílé obrázky. Beze mě by byl nepořádek ve skříni. Beze mě by sis nesednul. Beze mě bys nemohl zachytit krásné okamžiky. Beze mě bys nic hezky nerozdělil. Beze mě bys byl rozcuchaný.

4 židle [cit ]. Dostupný pod licencí Public domain na WWW: < ramínko < brýle < hřeben < foťák < klíč < pastelky < telefon < nůžky <


Stáhnout ppt "Čtení s porozuměním 1 Vytiskněte a rozstříhejte obrázky."

Podobné prezentace


Reklamy Google