Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LEAN THINKING Lean Thinking je protilék na plýtvání. Nabízí způsob určení hodnoty, propojuje v nejlepším pořadí aktivity tvořící hodnotu, řídí tyto aktivity.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LEAN THINKING Lean Thinking je protilék na plýtvání. Nabízí způsob určení hodnoty, propojuje v nejlepším pořadí aktivity tvořící hodnotu, řídí tyto aktivity."— Transkript prezentace:

1 LEAN THINKING Lean Thinking je protilék na plýtvání. Nabízí způsob určení hodnoty, propojuje v nejlepším pořadí aktivity tvořící hodnotu, řídí tyto aktivity bez přerušování a provádí je stále efektivněji. LT je zkrátka zeštíhlování, protože nabízí způsob jak dělat více a více s méně a méně – méně lidského úsilí, méně zařízení, méně času a méně prostoru – a při tom být stále blíže a blíže k tomu, co přesně chce zákazník. Co je Lean Thinking?

2 LEAN THINKING Kde se Lean Thinking používá Lean thinking není rozsáhlý seznam nejlepších praktik, ze kterých mohou výrobci vybírat, ale je to výrobní filozofie, způsob pojímání výrobních procesů od surovin až po po konečné zboží a od konstrukční koncepce po uspokojení zákazníka. Lean thinking je skutečně jiný způsob uvažování o výrobě. Tento způsob může být používán ve všech typech firem.

3 LEAN THINKING Jak se Lean Thinking používá Krok 1  Určení hodnoty Krok 2  Určení proudu hodnot Krok 3  Tok Krok 4  Tah Krok 5  Dokonalost


Stáhnout ppt "LEAN THINKING Lean Thinking je protilék na plýtvání. Nabízí způsob určení hodnoty, propojuje v nejlepším pořadí aktivity tvořící hodnotu, řídí tyto aktivity."

Podobné prezentace


Reklamy Google