Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Labe – pramen Ř eky

2 Labe - pramen / fotomapy.cz/165307/krkonoše/

3 největší řeka a vodní cesta do Evropy. Pramení na severu Čech v Krkonoších, teče do Německa a ústí do Severního moře. již od starověku, Keltové ji tak pojmenovail, „elb“ = velká řeka. Na řece dvě přehradní nádrže – Labská a Les Království Vodní doprava na Labi tvoří asi 950km k Severnímu moři.

4 / fotomapy.cz/165307/krkonoše/

5 Soutok Labe a Jizery / www.myphoto.wu.cz-soutoklabesjizerou/

6 Zajímavosti o Labi Přes Labe je 112 mostů Polabská města, kudy protéká řeka - 31 Největší město, kudy protéká - Ústí n./Labem Délka toku na území ČR – 358 km

7 Soutok Labe a Vltavy v Mělníku / www.fotomapy.cz/141963-soutok- labe vltavy /


Stáhnout ppt "Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP."

Podobné prezentace


Reklamy Google