Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

aneb problém téměř neřešitelný !

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "aneb problém téměř neřešitelný !"— Transkript prezentace:

1 aneb problém téměř neřešitelný !
POČÍTAČOVÝ VIRUS aneb problém téměř neřešitelný !

2 Z INVEXU DOTAZ: Dobrý den, loni jsem provedl upgrade
Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0

3 Nový program nečekaně spustil proces Děti s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V manuálu přitom není tato funkce uvedena. Mimoto Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému.

4 Ostatní programy, jako například Noční Poker 10. 3 a Pivo 2
Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od  té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit?

5 ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém
ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí lehkovážně přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíce se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Manželka 1.0 je ale ve skutečnosti velmi nebezpečný virus navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace (většinou nežádoucí, např. Naval prachy 2.3) a postupně převzal  vládu nad celým systémem. Pokud je známo, neexistuje antivirový systém, který by byl schopen proti němu účinně zasáhnout. V žádném případě se proto do instalace nepouštějte! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 je obvykle velmi obtížné a běžně mívá za následek vážné poškození systémových zdrojů.

6 Někteří uživatelé se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2. 0, resp
Někteří uživatelé se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0, resp. přeinstalovat Manželku 1.0 na Manželku 2.0, ale narazili na ještě více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což působí konflikty s následným kolapsem systému.

7 Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou naopak navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Jedinou možností, jak se vyhnout problémům, je proto neinstalovat software Manželka, ale používat pouze Přítelkyni. Nyní je však již pozdě, můžete jen varovat své známé.

8 Ještě jedno důležité upozornění: po instalaci Manželky 1
Ještě jedno důležité upozornění: po instalaci Manželky 1.0 často dochází k samovolné nedokumentované instalaci programu Tchýně 6.4! Následky pro systém bývají srovnatelné s Manželkou 1.0,ve většině případů vedou k umocnění katastrofy.

9 A to je konec mého vážného varování
A to je konec mého vážného varování. V tomto případě se nejedná o žádný hoax , ale velmi vážné nebezpečí ! Nevěříte? Ale věřte ! SLUNCE V DUŠI ! A HEZKÝ DEN


Stáhnout ppt "aneb problém téměř neřešitelný !"

Podobné prezentace


Reklamy Google