Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilDanuše Štěpánková
1
Kuchař Kuchař či kuchařka je člověk, který se zabývá přípravou a úpravou jídla. Profesionální kuchaři vaří v restauracích, školních či závodních jídelnách, nemocnicích a podobně. Jako šéfkuchař se pak označuje vedoucí kuchař kuchyně. Kuchaři však mohou být i amatéři vařící v domácnosti či pro své hosty.
2
Výhody Je to práce která by mě bavila. Můžu ujídat u práce :3
Celkem vysoké platy. Možnost vyučení + maturita
3
Nevýhody Dluhá pracovní doba. Schopnost vždy vyjít s hostem
4
Místo výkonu práce Kuchyně (You dont say) Hotely Penziony Školy Bufety
Fast foody
5
Dojíždění Místo kuchaře se hledá na každém rohu dojíždění není problém.
6
Kvalifikace Kuchař nastupuje jako obyčejný pomocník ale můžese vypracovat až na místo šéf kuchaře (Lidi pod sebou,větší plat,lepší pracovní doba)
7
Zaměstnanost Velká (jídlo potřebujou 3miliardy lidí)(všichni)
8
Zdravotní požadavky Stačí aby byl člověk zdravý jak psichycky tak fyzicky.
9
Zdroje 95% z mojí hlavy 3% wikipedia
2% obrázky z ruzných zdroju (hledáno na google obrázky)
10
Zdroje 2 (nepochopil jsem zda li máme vypsat zdroje informací nebo zdroje pro práci proto píšu oboje) Jídlo se získává z farem ovoce,zelena se pěstují,a nebo jsou tak zvané masové farmy (farmy kde se chová dobytek pouze na maso,těchto farem je většina)
11
Konec Vytvořil : Ladislav Bůžek
PS: Dejte mi prosím alspoň za 3 vím že nemám graf nešlo mi to ale snažil jsem se.
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.