Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jídlo z blízka – vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jídlo z blízka – vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje."— Transkript prezentace:

1 Jídlo z blízka – vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje

2 Modul 3: Marketing regionálních potravin Určeno pro: provozovatele restaurací

3 Video 3.10 Jak využít sociální média pro komunikaci

4 Další sociální sítě: Chcete do své restaurace přivést aktivní uživatele sociálních sítí, kteří o vás dají dále vědět? Chcete přivést cizince? Chcete ukázat uživatelům, jak se u vás vaří? Chcete představit personál? Nechcete si své umění nechávat pouze pro sebe? Chcete dát rychle vědět, co je u vás nového a čerstvého? Chcete zapůsobit na aktivní jedince s vlivem ve své síti?

5 Foursquare:

6 Oslovení lidí s vlivem v sociálních sítích Možnost poskytnutí výhod lidem, kteří dávají o návštěvě u vás vědět Získaná zpětná vazba a doporučení zákazníků jejich známým Hledám-li podnik v místě, kde to neznám, je Foursquare první volbou

7 Foursquare: Jak získat práva na venue?

8 YouTube:

9

10 Twitter:

11 Nejrychlejší sociální síť Nutnost smartphonu Náročné na čas Možnost rychlého oslovení cílové skupiny vlivných uživatelů

12 Twitter: Praktické ukázky


Stáhnout ppt "Jídlo z blízka – vzdělávání kuchařů a zemědělců pro vytvoření regionální gastronomie jako součást udržitelného cestovního ruchu Olomouckého kraje."

Podobné prezentace


Reklamy Google