Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Lukáš Pešek tváří Nemyslíš – zaplatíš Úspěšný závodní jezdec se zapojuje do kampaně Nemyslíš – zaplatíš – intenzivnější oslovení motorkářské komunity i.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Lukáš Pešek tváří Nemyslíš – zaplatíš Úspěšný závodní jezdec se zapojuje do kampaně Nemyslíš – zaplatíš – intenzivnější oslovení motorkářské komunity i."— Transkript prezentace:

1 Lukáš Pešek tváří Nemyslíš – zaplatíš Úspěšný závodní jezdec se zapojuje do kampaně Nemyslíš – zaplatíš – intenzivnější oslovení motorkářské komunity i široké veřejnosti. Součást dílčí kampaně cílené na řidiče motocyklů. Hlavní sdělení: 1. Na silnici se nelze chovat jako na závodním okruhu. 2. Motorkáři si musí uvědomit, že patří mezi nejnebezpečnější účastníky silničního provozu.

2 Kampaň cílená na řidiče motocyklů 1. Billboardy (květen a červen) 2. Přímé oslovení cílové skupiny na motorkářských srazech a motocyklových závodech (červen – srpen) -rozdávání energy drinků a samolepek Nemyslíš – zaplatíš -na vybraných akcích umístění „pytle na motorkáře“ 3. Setkání s Lukášem Peškem v autoškole (červenec)

3 Billboardová kampaň - květen

4 Billboardová kampaň - červen

5 Kampaň cílená na řidiče motocyklů


Stáhnout ppt "Lukáš Pešek tváří Nemyslíš – zaplatíš Úspěšný závodní jezdec se zapojuje do kampaně Nemyslíš – zaplatíš – intenzivnější oslovení motorkářské komunity i."

Podobné prezentace


Reklamy Google