Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilAnna marie Horáková
1
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět:Stolničení Ročník:1. – 4. Téma: Gastronomické a odborné prohlubovací kurzy Vypracovali:Ing. Romana Niklová, Jana Tomanová Materiál: VY_32_INOVACE_372 Datum:17.10.2012 Anotace:Barman basic – barmanský inventář, plán stage Obory: 65-42-M/02 Cestovní ruch 65-41-L/01 Gastronomie 65-51-H/01 Kuchař-číšník
2
Sklo pro kurz „Barman basic“ 1.Tumbler typu High ball 2.Hurricane tulipánového typu 3.Mixing glass silnostěnná 4.Piňa glass typu balónové sklo
3
Inventář pro jednu stage strainer (sítko) míchací lžička se spirálou šejkr Boston muddler (drtítko) otvírák s vývrtkou podložky pod koktejly
4
Inventář pro jednu stage 2x džbánek 2x odměrka nalévátka do lahví barmanský ručník zásobník na ovoce
5
Inventář pro jednu stage prkénko barmanský nůž kleště (pinzeta) lopatka na led s dírkami zásobník na led
6
Expediční deska - bar Místo pro láhve Zásobník- led Zásobník na ovoce Míchací potřeby – šejkry, odměrky, atd,… Odkapávač Dřez Zásobník na brčka, míchátka, aj,… MS Pracovní plocha barmana Speed-rack (místo pro láhve) Barový display Pracovní plocha - stage
7
Pozn.: Speed-rack je v barech, kde je hlavní kvantita, nebo bary s omezeným pracovním místem. Zkontroluj své uspořádání stage pro kurz „Barman basic“. Oprav chybně založený inventář. LET´S GO WORK!
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.