Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Použité zdroje a odkazy: AUTOR NEUVEDEN. [online]. [cit. 1.2.2014]. Dostupný na WWW:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Použité zdroje a odkazy: AUTOR NEUVEDEN. [online]. [cit. 1.2.2014]. Dostupný na WWW:"— Transkript prezentace:

1 http://www.zlinskedumy.cz Použité zdroje a odkazy: AUTOR NEUVEDEN. http://en.puzzle-maker.com/ [online]. [cit. 1.2.2014]. Dostupný na WWW: http://en.puzzle-maker.com/http://en.puzzle-maker.com/

2 Základní pojmy z operačních zesilovačů Elektronické obvody 2 ID NULOVÝ ISVA NEKONEČNYE TMR NEINVERTUJÍCÍ RGTU KOMPARÁTORJ ZÁIÍ DTCC ÍOKÍ LRÉ 4 1 5 3 2 6 9 8 7 Vodorovně 3Vstupní proud ideálního operačního zesilovače je... 6Vstupní odpor ideálního operačního zesilovače je... 7Zesilovač, který z kladného napětí na vstupu dělá kladné na výstupu je... 9... porovnává dvě napětí. Svisle 2Operační zesilovač má... vstupy.4... přičítá další a další malé kousky. 1Zesilovač, který z kladného napětí na vstupu dělá záporné na výstupu je... 5Napájecí napětí operačního zesilovače je obvykle... 8Operační zesilovač zesiluje... napětí mezi svými vstupy.

3 Základní pojmy z operačních zesilovačů Elektronické obvody 3 ID NULOVÝ ISVA NEKONEČNYE TMR NEINVERTUJÍCÍ RGTU KOMPARÁTORJ ZÁIÍ DTCC ÍOKÍ LRÉ 4 1 5 3 2 6 9 8 7 Vodorovně 3Vstupní proud ideálního operačního zesilovače je... 6Vstupní odpor ideálního operačního zesilovače je... 7Zesilovač, který z kladného napětí na vstupu dělá kladné na výstupu je... 9... porovnává dvě napětí. Svisle 2Operační zesilovač má... vstupy.4... přičítá další a další malé kousky. 1Zesilovač, který z kladného napětí na vstupu dělá záporné na výstupu je... 5Napájecí napětí operačního zesilovače je obvykle... 8Operační zesilovač zesiluje... napětí mezi svými vstupy.


Stáhnout ppt "Použité zdroje a odkazy: AUTOR NEUVEDEN. [online]. [cit. 1.2.2014]. Dostupný na WWW:"

Podobné prezentace


Reklamy Google