Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu:"— Transkript prezentace:

1 Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu: Inovace výuky v PrŠ Horní Česká Šablona - název/číslo: V/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáku středních škol Zpracoval: Mgr. Alena Vavroušková Předmět: Ruční práce a pracovní cvičení Název produktu: Stromeček z papírových ruliček Číslo produktu: VY_52_INOVACE_01_118 Použito: 6.11.2013 Třída: PrŠ1 Anotace: Žáci se naučí z papírových ruliček stromeček. Procvičí si jemnou motoriku a práci s tavnou pistolí

2 Stromeček z papírových ruliček

3 Při práci s tavnou pistolí dbáme velmi důsledně na bezpečnost!

4 Budeme potřebovat: 5-6 papírových ruliček 2 kolečka z kartónu Vánoční řetěz Tavnou pistoli Korálky na ozdobení

5 Na kartónové kolečko nalepíme tavnou pistolí ruličky. Na to nalepíme další kolečko z kartonu či bílého papíru. Na kartónové kolečko nalepíme tavnou pistolí ruličky. Na to nalepíme další kolečko z kartonu či bílého papíru.

6 Jakmile nám lepidlo zaschne ohneme ruličky nahoru a u špičky je svážeme nebo slepíme nebo jinak spojíme. Jakmile nám lepidlo zaschne ohneme ruličky nahoru a u špičky je svážeme nebo slepíme nebo jinak spojíme. Tavnou pistolí nazdobíme korálkami. Tavnou pistolí nazdobíme korálkami.

7 Nakonec stromeček omotáme vánočním řetězem. Nakonec stromeček omotáme vánočním řetězem. A máme hotovo. A máme hotovo.

8 Stromeček můžeme nazdobit ozdobami. Stromeček můžeme nazdobit ozdobami. Pokud máme světelný řetěz na baterky můžeme ho namotat na stromeček ještě před řetězem. Pokud máme světelný řetěz na baterky můžeme ho namotat na stromeček ještě před řetězem. HEZKÉ VÁNOCE HEZKÉ VÁNOCE

9 Zdroje: Zdroje: Galerie - PowerPoint - klipart - barevná schémata - barevná schémata - animační schémata - animační schémata Vlastní fotografie


Stáhnout ppt "Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.1044 Název projektu:"

Podobné prezentace


Reklamy Google