Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

. Vítejte přátelé u nás s našimi vzpomínkami na zájezd do Maďarska. Co dodat ? Vzpomínky jsou velké, auta byla malá. Takže jen 16 lidí mohlo zažít nevídané.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: ". Vítejte přátelé u nás s našimi vzpomínkami na zájezd do Maďarska. Co dodat ? Vzpomínky jsou velké, auta byla malá. Takže jen 16 lidí mohlo zažít nevídané."— Transkript prezentace:

1

2 .

3 Vítejte přátelé u nás s našimi vzpomínkami na zájezd do Maďarska. Co dodat ? Vzpomínky jsou velké, auta byla malá. Takže jen 16 lidí mohlo zažít nevídané a já dostal za úkol se s vámi podělit o mé zážitky, které byly až neskutečné, skoro nepravdivé. Prosím, račte dál.

4

5 Nechte se unášet fantazií o jídle, bydlení i gejzírech léčivých pramenů s omamnou vůní. Kdo nebude věřit, ať se podívá na fotky, které budou nabídnuty na internetu. Jinak vzhůru do říše snů a skutečností.

6

7

8

9

10

11

12

13 Pan vedoucí a majitel v jedné osobě

14 Nabídl nám dobrá jídla v krásném prostředí

15 Plnej dojmů, zážitků a dobré večeře, jsem uposlechl příkazu o nekouření a vstoupil nejen do útulného pokoje, ale do říše snů. Co se mi zdálo ? Podívejte se s námi.

16

17

18 Juj, to byl sen. Ale teď vzhůru do bazénů

19

20

21 .......

22

23 No a to je asi tak všechno. Komu se to nezdálo, tak stejně nic nenadělá. No a těm, komu se to aspoň malinko líbilo, tak ještě jeden recept.

24

25

26

27

28

29

30

31 .


Stáhnout ppt ". Vítejte přátelé u nás s našimi vzpomínkami na zájezd do Maďarska. Co dodat ? Vzpomínky jsou velké, auta byla malá. Takže jen 16 lidí mohlo zažít nevídané."

Podobné prezentace


Reklamy Google