Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

POMOC DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ V ZAKARPATÍ. Navazuje na dávnou historii  Práce sirotčince ve Svaljavě do roku 1938  Práce Stanislava Heczka i dalších.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "POMOC DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ V ZAKARPATÍ. Navazuje na dávnou historii  Práce sirotčince ve Svaljavě do roku 1938  Práce Stanislava Heczka i dalších."— Transkript prezentace:

1 POMOC DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ V ZAKARPATÍ

2 Navazuje na dávnou historii  Práce sirotčince ve Svaljavě do roku 1938  Práce Stanislava Heczka i dalších pracovníků v sovětských letech

3 Pokračovala balíčkovými akcemi Vánoční radost 2000 - 2008

4 Pokračuje dodnes formou finanční pomoci nemocným  Běžný plat v Zakarpatí: 100-200 USD  Běžný důchod : 100 USD  Zcela banální operace: cca 1000 USD  Chemoterpaie: cca 10 000 USD  Vše se platí přímo na ruku, neexistuje zdravotní pojištění.

5 Pokračuje dodnes formou finanční pomoci nemocným

6  Pomáháme lidem v nesnadné životní situaci, se kterými máme dlouholeté vztahy  Například:  Bratr Šelemba s nemocnými dětmi

7 Pokračuje dodnes formou finanční pomoci nemocným  mezi novými příjemci dáváme přednost onkologicky nemocným pacientům, ve středních letech a v nesnadné sociální situaci.  Sestra z Ugly, která je po úspěšné léčbě zhoubné krevní nemoci.

8 Jak pomoci:  FINANČNĚ PODPOŘIT SBORKU V RÁMCI NEDĚLE DIAKONIE  NEBO  Poslat speciální dar na účet diakonie CB a do poznámky napsat „ukrajina“  Číslo účtu: 478450393/0300

9 Informace: http://dcbvzakarpati.blogspot.cz


Stáhnout ppt "POMOC DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ V ZAKARPATÍ. Navazuje na dávnou historii  Práce sirotčince ve Svaljavě do roku 1938  Práce Stanislava Heczka i dalších."

Podobné prezentace


Reklamy Google