Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Express. Já slyším zvony znít, je ráno nedělení, mnoho duší Kristových se schází k chválení. Bůh se sklání k nám, za to mu sláva náleží, kéž všechen lid.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Express. Já slyším zvony znít, je ráno nedělení, mnoho duší Kristových se schází k chválení. Bůh se sklání k nám, za to mu sláva náleží, kéž všechen lid."— Transkript prezentace:

1 Express

2 Já slyším zvony znít, je ráno nedělení, mnoho duší Kristových se schází k chválení. Bůh se sklání k nám, za to mu sláva náleží, kéž všechen lid i nebesa to ví. Nad činy rukou Tvých zaplesá srdce mé, to není pouze cit, že hlídáš kroky mé. Kdo jsem já, že tys můj štít, jaký dar, že mhou žít. V moci lásky Tvé s naději příštích dní. R: I když zasáhne mne náhle šeré smrti hlas, pomoc Boží vyhlížím a vím, že přijde včas. Dítka svá Pán nenechá v moři bez naděje plout, jsou pod Boží ochranou.

3 Zemi uspává zář pozdních červánků, za obzor zapadá sluneční kotouč dnů. Stvořitel však nedřímá, bdí nad každým dítkem svým, slyš pozvání, touží být Pánem Tvým. R: I když zasáhne mne náhle šeré smrti hlas, pomoc Boží vyhlížím a vím, že přijde včas. Dítka svá Pán nenechá v moři bez naděje plout, jsou pod Boží ochranou. Zemi uspává zář pozdních červánků, za obzor zapadá sluneční kotouč dnů. Stvořitel však nedřímá, bdí nad každým dítkem svým, /:slyš pozvání, touží být Pánem Tvým.:/


Stáhnout ppt "Express. Já slyším zvony znít, je ráno nedělení, mnoho duší Kristových se schází k chválení. Bůh se sklání k nám, za to mu sláva náleží, kéž všechen lid."

Podobné prezentace


Reklamy Google