Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilJozef Beran
1
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období 2014 - 2015 Úvod: -obecné informace – historie, současnost -členská základna, pobočky, jednotlivé složky
2
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období 2014 a 2015 Hlavní cíl – vzdělávání: - odborné semináře - Kulinářská akademie - odborné gastronomické veletrhy a výstavy
3
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období 2014 a 2015 Hlavní cíl – vzdělávání: - publikační činnost - soutěže - odborná spolupráce
4
Zpráva o stavu a činnosti AKC ČR za období 2014 a 2015 Národní reprezentační týmy WORLDCHEFS (World Association Chef´s Societies) Spolupráce s jinými subjekty Kulturní a společenské akce, charitativní projekty Zhodnocení, cíle do budoucna, strategie Ekonomika
5
Gastro Junior Brno 2015 – Bidvest CUP
6
Pohár Svatopluka Kuřátka 2014 – Karlovy Vary
7
GASTRO HRADEC - VITANA CUP 2014
10
Gastronomické slavnosti M.D.Rettigové Litomyšl 2014
13
Lázeňský pohárek 2014 Karlovy Vary
16
Český kapr 2014 – České Budějovice
19
Mezinárodní den kuchařů 2014
22
Gastro Food Fest Litoměřice 2014 prezentace členů pobočky Severní Čechy AKC
25
Senior Klub – Stará garda v Poslanecké sněmovně 2014
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.