Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

O h n i v ý v o d o p á d Fotografická lahůdka, úžasná vzácnost, skvělá kuriozita. To všechno je unikátní optický efekt, který vytváří slunce svítící.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "O h n i v ý v o d o p á d Fotografická lahůdka, úžasná vzácnost, skvělá kuriozita. To všechno je unikátní optický efekt, který vytváří slunce svítící."— Transkript prezentace:

1

2 O h n i v ý v o d o p á d

3 Fotografická lahůdka, úžasná vzácnost, skvělá kuriozita. To všechno je unikátní optický efekt, který vytváří slunce svítící v daný okamžik na padající vodu. Ten pak způsobí dojem, jako když padá ze skály ohnivý lávový vodopád.

4 Magická a majestátní skála El Capitan v Yosemitském národním parku v Californii. Vodopád Koňský ocas teče jen v zimě a začátkem jara

5

6

7

8

9

10

11

12 Tento unikátní efekt je možno spatřit jen v měsíci únoru a to pouze na 1 minutu, Je to podmíněno optimálními klimatickými podmínkami a je to nezapomenutelný zážitek

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 El Capitan - nejvyšší souvislá převislá stěna na světě

23 fine


Stáhnout ppt "O h n i v ý v o d o p á d Fotografická lahůdka, úžasná vzácnost, skvělá kuriozita. To všechno je unikátní optický efekt, který vytváří slunce svítící."

Podobné prezentace


Reklamy Google