Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Dvě zajímavé otázky z dějin.... 1. OTÁZKA Kdybyste znali těhotnou ženu, která již povinula 8 dětí, z nichž tři jsou hluché, dvě slepé, jedno mentálně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Dvě zajímavé otázky z dějin.... 1. OTÁZKA Kdybyste znali těhotnou ženu, která již povinula 8 dětí, z nichž tři jsou hluché, dvě slepé, jedno mentálně."— Transkript prezentace:

1 Dvě zajímavé otázky z dějin...

2 1. OTÁZKA Kdybyste znali těhotnou ženu, která již povinula 8 dětí, z nichž tři jsou hluché, dvě slepé, jedno mentálně postižené a ona sama trpí Syphilisem, doporučili byste jí potrat ? Odpověz ANO či NE.

3 2. OTÁZKA Je čas zvolit světového vůdce, volíte ze 3 kandidátů. Zde jsou o nich fakta: Kandidát A: Schází se se zkorumpovanými politiky a své myšlenky konzultuje s astrology. Má dvě milenky, kouří jednu za druhou a pije osm až deset skleniček Martini denně. Kandidát B: Byl dvakrát vyhozen z úřadu, vstává v poledne, na universitě užíval opium a pije velkou láhev whisky denně. Kandidát C: Je dekorovaným válečným hrdinou, odmítá maso, nekouří, pije příležitostně pivo a nemá žádné mimomanželské styky a aféry. Kterého z těchto tří kandidátů zvolíte?

4 Už jste se rozhodli???

5 Odpovědi Kandidát A: Franklin D. Roosevelt Kandidát B: Winston Churchill Kandidát C: Adolf Hitler A mimochodem, pokud jste doporučili potrat, tak jste právě zabili L. Beethovena.

6 Zajímavé, že? Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, a profesionálové - Titanic.

7 Doplněk TitanikTitanik měl dva bratříčky (či lodě sestřičky), Britannic a RMS Olympic. BritannicRMS Olympic Taky se jim nedařilo. A archa Noemova již byla také nalezena.archa Noemova Přesně odpovídá tradovanému popisu. Kurdistan je neklidná zóna, výzkum pozastaven.

8 A ještě otázka navrch Jaký je rozdíl mezi amatérem a profesionálem? A význam slova laik? A jak to souvisí se vzděláním? A slučují se akademické tituly s diletantstvím? A kde je vlastně pravda?


Stáhnout ppt "Dvě zajímavé otázky z dějin.... 1. OTÁZKA Kdybyste znali těhotnou ženu, která již povinula 8 dětí, z nichž tři jsou hluché, dvě slepé, jedno mentálně."

Podobné prezentace


Reklamy Google