Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Řídící a sledovací systémy pro průmyslovou automatizaci.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Řídící a sledovací systémy pro průmyslovou automatizaci."— Transkript prezentace:

1 Řídící a sledovací systémy pro průmyslovou automatizaci

2 Profil společnosti Základní informace o společnosti:  Název: CMS s.r.o.  Datum vzniku: 11.10.1999  Základní jmění: 1000.000,- Kč  Sídlo firmy: Nádražní 296, 293 01 Mladá Boleslav  Bankovní spojení: KB, č.ú: 276266530217/0100  IČO: 26119684  DIČ: 048-26119684  Statutární zástupci: Ing.Milan Preisler, Ing.Michal Souček  Zaměření: Komplexní realizace automatických systémů řízení

3 Profil společnosti Sídlo společnosti – Nádražní 296, MB

4 Profil společnosti Historie Firma CMS s.r.o byla založena v roce 1999, jako nástupce firmy Datatrans v oblasti investičních aktivit, proto se dá říci, že na poli průmyslové automatizace není nováčkem, ale naopak – všichni pracovníci firmy včetně vedoucích pracovníků mají dlouholeté zkušenosti s návrhem a zprovozněním elektronických řídících systémů. Samotný vznik firmy je datován na konci roku 1999, ve kterém firma Datatrans, která původně vznikla za účelem poskytovaní servisních služeb hardware a software pro stávající řídící systémy v mladoboleslavské automobilce Škoda, začala velmi výrazně rozšiřovat svou aktivitu v oblasti zmíněného návrhu, projekce, montáže a oživení průmyslové automatizace.

5 Profil společnosti Historie Aktivity zaměřené na nové projekty byly tak převedeny včetně zkušených zaměstnanců do nově vzniklých společností - CMS s.r.o., jejíž doménou jsou návrhy, projekty a realizace automatických řídících systémů a Conti MB s.r.o., která se zabývá realizací dispečerské úrovně řízení, tj. vizualizací procesů včetně dodávky odpovídajícího hardware a statistickým zpracováním výrobních dat podle požadavku zákazníka. Firma CMS má tak k dispozici kvalitní technické zázemí, odborný personál, který má rozsáhlé zkušenosti z doposud realizovaných projektů (viz. stránka referencí vlastních i projektů firmy Datarans s.r.o).

6 Profil společnosti Současnost Doménou naší činnosti jsou v současné době zejména komplexní dodávky řízení dopravních systémů pro strojírenský průmysl (viz seznam referencí). Dodáváme kompletní řízení technologie založené na programovatelných automatech (PLC), zejména firem GE Fanuc a Siemens, ale i jiných podle požadavku zákazníka. Pro danou technologii jsme schopni doporučit nejvhodnější typ řídícího systému i ostatních součástí řízení, včetně návrhu konfigurace. Projekt dodáváme zpracovaný v systémech CAD (v současnosti používáme CAD software E-Plan nebo Autocad) v úpravě podle požadavku a zvyklostí zákazníka.

7 Profil společnosti Současnost Disponujeme i kapacitami pro výrobu a montáž rozvaděčů včetně jejich dodávky na místo určení a kabeláže. Pro naprogramování a oživení systému využíváme schopností sehraného týmu programátorů s hlubokými zkušenostni v programování PLC i PC (viz seznam referencí) a pro speciální účely jsme rovněž schopni vytvořit zákaznické aplikace např. pro zajištění spolupráce a vytvoření rozhraní nově budované aplikace na stávající standartní i nestandartní technologii. Otevřenost a spolehlivost námi nabízených systémů umožňuje velmi snadné rozšíření a modifikaci daného zařízení v budoucnosti a tím snižuje náklady na případnou rekonstrukci a rozšíření.

8 Profil společnosti Současnost Zejména u zmiňovaných řídících systémů GE Fanuc sahá otevřenost až na úroveň hardware a umožňuje tak snadnou integraci řídících komponent od třetí strany do připravovaného řídícího systému. Tuto výhodu jsme již měli možnost v praxi několikrát realizovat a ověřit. Disponujeme rovněž značnými zkušenostmi s oživováním a optimalizací námi navrhovaných i stávajících řídících systémů. Jsme rovněž schopni zajistit smluvní servis pro řídící systémy námi dodané a po dohodě i pro systémy dodané od třetích stran.

9 Profil společnosti Současné aktivity Jsme autorizovaným servisním partnerem renomované německé firmy LJU Industrieelektronik GmbH, která vyvíjí a vyrábí řídící systémy pro dopravníky EHB (elektrický závěsný dopravník). Pro tyto systémy zajišťujeme návrhy řešení, aplikaci včetně nadřízeného řídícího systému i servis celého sortimentu

10 Profil společnosti Současné aktivity Od konce roku 2000 jsme rovněž distribučním partnerem pro automobilový průmysl firmy applicom international, která vyvíjí a vyrábí komunikační karty pro standartní průmyslová rozhraní řídících a testovacích systémů a systémů sběru dat. Dodáváme kompletní sortiment karet applicom a applicomIO včetně aplikací a podpory.

11 Profil společnosti Současné aktivity Ne bez významu jsou i naše rozsáhlé zkušenosti s aplikací bezkontaktní elektronické identifikace v průmyslu (radiofrekvenční identifikační systémy Texas Instruments TIRIS v průmyslovém provedení dodávané firmou Grosse Elektrotechnik GmbH).

12 Profil společnosti Současné aktivity Jsme autorizovaným dodavatelem kompletního sortimentu řídících systémů (PLC) i průmyslového software GE Fanuc Automation. Pro PLC GE Fanuc nabízíme rovněž komplexní řešení od analýzy a návrhu až po vývoj software a náběh výroby

13 Profil společnosti Současné aktivity Od začátku roku 2001 jsme rozšířili naše aktivity o dodávky a servis výpočetní a kancelářské techniky, software a dodávky spotřebního materiálu pro výpočetní techniku.

14 Profil společnosti Budoucnost Společnost CMS. s r.o. byla založena s cílem vytvořit projekční a poradenské centrum v oboru průmyslové automatizace. Již od samého počátku pracoval ve firmě tým pracovníků se zkušenostmi s průmyslovou automatizací, který je schopen. poskytovat v této oblasti služby od projektů až po komplexní dodávky na klíč. Filozofie firmy CMS s r.o. je založena na dokonalé analýze technického řešení, na základě vzájemné důvěry a vstřícnosti mezi zákazníkem a dodavatelem, v souladu s kvalitně odvedenou prací a vhodně aplikovanými komponenty.

15 Profil společnosti Budoucnost Pracovníci firmy jsou připraveni nabídnout technickou pomoc při lokálních aplikacích elektronických řídících systémů a připravit komplexní řešení rozsáhlých projektů v rozsahu přání zákazníka. Dlouhodobým cílem firmy je vybudovat silnou a zdravou společnost uznávanou nejen na domácím, ale i na zahraničním trhu, schopnou v předstihu a beze zbytku uspokojovat požadavky zákazníků.

16 Profil společnosti Budoucnost Skutečnost, že disponujeme vlastními projekčními, výrobními a montážními kapacitami, nám umožňuje cíleně zdokonalovat všechny poskytované služby a využít zkušenosti z již realizovaných projektů. Garantujeme vysokou kvalitu prováděných prací a poskytujeme trvalý záruční i pozáruční servis na dodané komponenty a realizované projekty. Elektrické komponenty dodávané a používané naší společností jsou v souladu s protokolem o shodě na dodané komponenty a disponují certifikační známkou CE vyžadovanou pro produkty aplikované na trhu evropské unie.

17 Profil společnosti Nabídka Našim zákazníkům nabízíme kompletní i dílčí řešení pro automatizaci výroby a následnou technickou a servisní podporu. Našim zákazníkům nabízíme kompletní i dílčí řešení pro automatizaci výroby a následnou technickou a servisní podporu. Analýza potřeb a záměrů zákazníka a n ávrhy řešení dané problematikyAnalýza potřeb a záměrů zákazníka a n ávrhy řešení dané problematiky Návrh konfigurace řídícího systémuNávrh konfigurace řídícího systému Vypracování projektu elektrického vybavení a řídícího systémuVypracování projektu elektrického vybavení a řídícího systému Dodávka automatizační techniky a elektrického vybaveníDodávka automatizační techniky a elektrického vybavení Montáž, zapojení a testování rozvaděčůMontáž, zapojení a testování rozvaděčů Návrh struktury software řízení a naprogramování dané aplikaceNávrh struktury software řízení a naprogramování dané aplikace Odladění software a jeho optimalizaceOdladění software a jeho optimalizace Zajištění asistence pro zkušební provoz a zaškolení obsluhy a údržbyZajištění asistence pro zkušební provoz a zaškolení obsluhy a údržby Následná technická a servisní podporaNásledná technická a servisní podpora

18 Profil společnosti Nabídka Mimoto jsme schopni zajistit dodávky náhradních dílů pro řídící systémy výše uvedených firem pro koncové zákazníky i systémové integrátory, včetně servisu. Zajišťujeme také smluvní servis pro software i hardware řídících systémů podle požadavků zákazníka od telefonické podpory až po stálou pohotovost u zákazníka. Servisní službu je možné po dohodě sjednat i pro řídící systémy dodané třetí stranou. Nabídka uvedených činností není vázána na výše uvedenou HW platformu řídících systémů, rozhodující je požadavek či výběr zákazníka. Naše aktivity na poli průmyslové automatizace se snažíme neustále rozšiřovat a poskytnout tak záruku kvality poskytovaných služeb.

19 Profil společnosti Nabídka Pro námi dodávané řídící systémy nabízíme i systémové školení pro koncové uživatele i systémové integrátory podle standartního programu školení nebo i v individuálním rozsahu podle požadavku zájemce. Aktuální nabídka školení je k dispozici na našich internetových stránkách, školení se koná v prostorách naší firmy, kde je k dispozici i potřebné technické vybavení.

20 Profil společnosti Reference RokPopis projektu 1999Úprava dopravníkového systému sedaček pro Y2K 1999Rekonstrukce meziobjektového dopravníku 1999Elektro-řízení montážní linky Fabia 1999SW řízení regálového skladu karoserií 2000Vývoj a dodávka komunikačního protokolu FIS Optimo 2000Rozšíření serveru Cimplicity pro M1C 2000Signalizace vodního testu a konzervace 2000Servis řízení na lince pro výrobu tlumičů 2000Servis řízení a úpravy linky na výrobu zámkové dlažby 2000Demontáže elekrického vybavení dopravníků A02-Felicia

21 Profil společnosti Reference 2000Demontáže elektrického vybavení dopravníků lakovny CFC 2000Úpravy ovládacího pultu dispečinku montáže M1C 2000Rekonstrukce komunikace PC pro výrobní linku sedadel 2000Napojení sítě FIS Optimo na ŘS linky tlumičových jednotek. 2000Rekonstrukce napájení pro ŘS dopravníků sedaček 2000Úpravy SW řízení linky na výrobu tlumičů 2000Přesun pracoviště zástavby dveří 2000Signalizace poruch dopravníku linky montáže kokpitu 2000Řízení rychlosti plniček provozních kapalin montáže Fabia 2000Propojení dispečinku montáže vozu a podv.orgánů 2000Signalizace zástavby agregátu a vizualizace pracoviště 2000Přehledový systém zástavby agregátu

22 Profil společnosti Kontakty Internet: http:/www.cmsys.cz e-mail: cmsys@cmsys.cz, PC divize: cms-pc@cmsys.cz cmsys@cmsys.czcms-pc@cmsys.czcmsys@cmsys.czcms-pc@cmsys.cz Telefon: +420 326 732390 Fax: +420 326 732391


Stáhnout ppt "Řídící a sledovací systémy pro průmyslovou automatizaci."

Podobné prezentace


Reklamy Google