Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Statutární město Děčín Získání certifikátu ISO 9001:2008 neznamená usnout na vavřínech.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Statutární město Děčín Získání certifikátu ISO 9001:2008 neznamená usnout na vavřínech."— Transkript prezentace:

1 Statutární město Děčín Získání certifikátu ISO 9001:2008 neznamená usnout na vavřínech.

2 - Náročná cesta statutárního města Děčín k titulu Excelentní organizace. - Důvody vedoucí k rozhodnutí ucházet se o certifikaci ISO 9001:2008. - Impulzy od externích posuzovatelů a přenesení se přes „provozní slepotu“. - Vyřešení nejdůležitějších otázek potřebných zvláštního zřetele.

3 Tyršův most a děčínský zámek

4 - Náročná cesta statutárního města Děčín k titulu Excelentní organizace. - Důvody vedoucí k rozhodnutí ucházet se o certifikaci ISO 9001:2008. - Impulzy od externích posuzovatelů a přenesení se přes „provozní slepotu“. - Vyřešení nejdůležitějších otázek potřebných zvláštního zřetele.

5 Vstupní sál zámku - interiér

6 - Příprava města a jím zřizovaných organizací včetně magistrátu na audit. - Oslovení mezinárodní Švýcarské certifikační společnosti SGS. - Co všechno jsme před zahájením auditu museli splnit. - Mystery klienti ve městě, účast na jednání orgánů města, průzkumy na magistrátu a na zřizovaných organizacích.

7 Zámecká konírna

8 - Příprava města a jím zřizovaných organizací včetně magistrátu na audit. - Oslovení mezinárodní Švýcarské certifikační společnosti SGS. - Co všechno jsme před zahájením auditu museli splnit. - Mystery klienti ve městě, účast na jednání orgánů města, průzkumy na magistrátu a na zřizovaných organizacích.

9 Kaňon Labe u Dolního Žlebu

10 - Udělení certifikace ISO 9001:2008 k 2. březnu 2011 - Vyhodnocení neshod a přijetí opatření k nápravě u potenciálních neshod. - Prokázán proces neustálého zlepšování, podpora ze strany vedení města. - Soustavná morální a hmotná motivace jednotlivých zaměstnanců města a příspěvkových organizací

11

12

13 Edmundova soutěska ve Hřensku

14 - Obhajoba certifikace k 17. únoru 2012 a to po získání Národní ceny kvality. - Přezkum zaměřený na potenciální neshody zjištěné v předchozím hodnocení. - SW pro centrální sledování a vyhodnocení stížností. - Elektronizace a centralizace zadávání veřejných zakázek včetně metodiky pro PO.

15 Kaňon řeky Kamenice

16 - Obhajoba certifikace k 17. únoru 2012 a to po získání Národní ceny kvality. - Přezkum zaměřený na potenciální neshody zjištěné v předchozím hodnocení. - SW pro centrální sledování a vyhodnocení stížností. - Elektronizace a centralizace zadávání veřejných zakázek včetně metodiky pro PO.

17 Nákladní lodní doprava

18 - Druhá obhajoba certifikace k 17. únoru 2012. - Měření výstupů v rámci systému managementu kvality. - Realizace řady opatření pro zlepšení kvality v roce 2012. - Poděkování vedení města, zaměstnancům a hodnotitelům.

19 Bastei

20 - Druhá obhajoba certifikace k 17. únoru 2012. - Měření výstupů v rámci systému managementu kvality. - Realizace řady opatření pro zlepšení kvality v roce 2012. - Poděkování vedení města, zaměstnancům a hodnotitelům.

21 Budova Magistrátu města Děčín

22 Děkuji za pozornost Ing. Jaromír Zajíček, MPA tajemník Magistrátu města Děčín e-mail: jaromir.zajicek@mmdecin.cz


Stáhnout ppt "Statutární město Děčín Získání certifikátu ISO 9001:2008 neznamená usnout na vavřínech."

Podobné prezentace


Reklamy Google