Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
ZveřejnilDan Rohla
1
ROK 2012 NASAZENÍ REVÍR Ů MO Č RS JIND Ř ICH Ů V HRADEC Zpráva komise pro kontrolu zarybn ě ní
2
SEZNAM REVÍRŮ Pstruhové – 28 km, 16,0 ha Hamerský potok 1P (423014) – 10 km, 6,0 ha Nežárka 5 (423032) – 7,5 km, 2,0 ha Žirovnička 1 (423052) – 10 km, 6,0 ha Mimopstruhové – 28 km, 16,0 ha Hamerský potok 1A (423020) – 3,0 km, 53,0 ha Nežárka 3 (423051) – 12,5 km, 18,0 ha Nežárka 4 (423052) – 19,5 km, 16,5 ha
3
MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY
4
MP - HAM.POTOK 1A, NEŽÁRKA 4, NEŽÁRKA 3
5
PŘEHLED NASAZENÍ REVÍRŮ MP – Hamerský potok 1A, (Vajgar) Kapr K 2-3 - 5 477 ks 6 825 kg Lín L 2-3 - 300 ks 120 kg Okoun- 500 ks 27 kg Bílá ryba Brn - 5 000 ks 500 kg Sumec S 1-2 - 1 000 ks Štika Š 1 - 1 215 ks Candát Ca 1 - 5 650 ks Amur Am 2-4 - 120 ks 180 kg Úhoř monté- 6 000 ks
6
PŘEHLED NASAZENÍ REVÍRŮ MP – Nežárka 4 Kapr K 2-3 - 2 070ks 3 135 kg Lín L 2-3 - 400 ks 47 kg Cejn C 2-3 - 300 kg Ostroretka 1 - 3 500 ks Podoustev 1 - 1 500 ks Candát Ca 1-2 - 5 500 ks Bílá ryba Brn - 2 800 ks 280 kg Sumec S 1-2 - 300 ks Úhoř monté- 9 000 ks Štika Š 1 - 2 000 ks Tloušť Tl 1 - 2 000 ks Parma Pa 1 - 500 ks
7
PŘEHLED NASAZENÍ REVÍRŮ MP – Nežárka 3 Kapr K 2-3 - 2 000 ks 1 900 kg Lín L 2-3 - 500 ks 56 kg Ostroretka 1 - 3 500 ks Podoustev 1 - 1 500 ks Bílá ryba Brn - 1 000 ks 112 kg Úhoř monté- 9 000 ks Štika Š 1 - 2 000 ks Tloušť Tl 1 - 2 000 ks Candát Ca 1 - 2 000 ks Parma Pa 1 - 1 000 ks
8
PSTRUHOVÉ REVÍRY
9
P - NEŽÁRKA 5, HAM.POTOK 1P, ŽIROVNIČKA 1
10
PŘEHLED NASAZENÍ REVÍRŮ P – Nežárka 5 Pstruh obecný Po 1-2 - 4 970 ks Pstruh duhový Pd 2-3 - 1 600 ks 400 kg Siven Si 2-3 - 400 ks 100 kg Lipan Li 1 - 2 000 ks
11
PŘEHLED NASAZENÍ REVÍRŮ P – Hamerský potok 1P Pstruh obecný Po 1-2 - 5 796 ks Pstruh duhový Pd 2-3 - 2 000 ks 500 kg Lipan Li 1 - 1 000 ks
12
PŘEHLED NASAZENÍ REVÍRŮ P – Žirovnička 1 Pstruh obecný Po 1-2 - 6 138 ks Pstruh duhový Pd 2-3 - 2 000 ks 500 kg Siven Si 2-3 - 1 200 ks 300 kg Lipan Li 1 - 1 000 ks
13
PETRŮV ZDAR 2013
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.