Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných."— Transkript prezentace:

1 GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.

2 GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných služeb již od roku 1991  GTS vlastní rozsáhlou telekomunikační infrastrukturu s vysokokapacitní páteřní konektivitou  GTS je držitelem certifikátu jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a splňuje nejpřísnější mezinárodní standardy řízení kvality  GTS má zkušenosti - našimi zákazníky jsou nejen zástupci středních a velkých společností, ale také sektor státní správy a samosprávy dále vysoké školy a nemocnice ve všech regionech České republiky

3 GTS a IZIP  GTS jako jeden z největších telekomunikačních operátorů se zajímá o věci veřejné - proto chce spolupracovat i na internetizaci zdravotnictví a systém zdravotních knížek na internetu považuje za užitečný  GTS chce přispět k větší a bezpečné informovanosti všech subjektů - tedy lékařů a pacientů  GTS pomůže zrychlit a zefektivnit přenos informací a tím ušetřit peníze všem zúčastněným – pacientům, lékařům, nemocnicím i státu

4 GTS služby  Lékař, který si objedná službu GTS ADSL má možnost využít i levného volání od společnosti GTS. Veškeré hovory se tak zlevní o 40%.  Společnost GTS CZECH, a.s. poskytuje odborné školení partnerům společnosti MD Access, aby tak zajistila co nejefektivnější instalaci ADSL připojení u každého lékaře.  V případě jakéhokoli dotazu GTS poskytne bezplatný servis na lince 800 31 31 31 a zajišťuje tak nepřetržité používání služby.

5 GTS CZECH, a.s. www.gts.cz


Stáhnout ppt "GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných."

Podobné prezentace


Reklamy Google