Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ruská dálnice. Tato Ruská státní dálnice je z Moskvy do Jakutska na Sibiři. Dálnice nemá na povrchu asfalt, ačkoliv to je to důležitá dálnice. Pokaždé,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ruská dálnice. Tato Ruská státní dálnice je z Moskvy do Jakutska na Sibiři. Dálnice nemá na povrchu asfalt, ačkoliv to je to důležitá dálnice. Pokaždé,"— Transkript prezentace:

1 Ruská dálnice

2 Tato Ruská státní dálnice je z Moskvy do Jakutska na Sibiři. Dálnice nemá na povrchu asfalt, ačkoliv to je to důležitá dálnice. Pokaždé, když prší, je dálnice nesjízdná. Tyto fotografie byly pořízeny několik dní před tím než asi 600 vozidel tam bylo zablokováno. Následoval hlad a vozy vyplýtvaly všechny pohonné látky. Podle očitých svědků jedna žena porodila na zablokovaném autobusu. Montážní čety se obávají na místě objevit, jelikož v minulosti byli zmláceni lidmi kteří tam byli několik dní zablokováni a kteří se vloupávali do jejich vozidel hledajíce potravu a teplé oblečení. Pohonné látky, potraviny, strělné zbraně a vlečná lana jsou věci které jsou nejvíce tyto dny zapotřebí na této dálnici. A nejvíc ze všeho – trpělivost!!!!

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 Příště, až budeš nadávat na stav silnic, vzpomeň si na Rusko!!!


Stáhnout ppt "Ruská dálnice. Tato Ruská státní dálnice je z Moskvy do Jakutska na Sibiři. Dálnice nemá na povrchu asfalt, ačkoliv to je to důležitá dálnice. Pokaždé,"

Podobné prezentace


Reklamy Google