Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník Prosinec -Leden 2012/2013 1.vydání Redakční rada: Volfová Adéla Pánková Monika.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník Prosinec -Leden 2012/2013 1.vydání Redakční rada: Volfová Adéla Pánková Monika."— Transkript prezentace:

1 ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník Prosinec -Leden 2012/2013 1.vydání Redakční rada: Volfová Adéla Pánková Monika

2 Co se děje v našich oborech :  Aranžérky : V praxi se jednotlivé obory zabývají různými pracovními činnostmi. Většinu žáků práce naplňuje. Aranžérky upravují některé výlohy ve městě, jako jsou: prodejna Kapradina, Kabelky a kožené zboží, Vinotéka a Papírnictví u Sedláků. Tyto výlohy je třeba upravovat každý měsíc. Dále spolupracujeme s KC Karlov, provádíme výzdoby k různým příležitostem, upoutávku na EKO vláček, a další v rámci maturitních potřeb. Připravujeme výzdobu restaurace Myslivna pro svatební hostiny a další akce.  Zedníci : Zedníci měli také poslední dobou pěkné zakázky: rekonstrukci jezu Sladovka, oprava domu na tržišti, zateplení budovy ekonomického úseku, rekonstrukce jádra v panelovém domě Na Bezděkově a položení dlažby v učebně dílen ZŠ Jiráskova. Zedníci měli také poslední dobou pěkné zakázky: rekonstrukci jezu Sladovka, oprava domu na tržišti, zateplení budovy ekonomického úseku, rekonstrukce jádra v panelovém domě Na Bezděkově a položení dlažby v učebně dílen ZŠ Jiráskova.  Instalatéři : Instalatéři mají za sebou také několik pěkných zakázek: instalatérské práce ve zdravotním středisku a městské knihovně v Benešově, v restauraci Zelený strom, v bytovém domě v Alšově ulici v Benešově. Pro firmu Stavební instalace s.r.o. provedli veškeré instalatérské práce v domě v Neveklově.

3  Klempíři : Klempířům se také pracovně dařilo: provedli výměnu klempířských prvků v rodinném domě v Ládví, pro společnost Agrodat a.s. opravili lepenkové krytiny, na rodinném domě v Bystřici provedli falcovanou plechovou krytinu a vyměnili klempířské prvky a na rodinném domě ve Vestci provedli též výměnu klempířských prvků a montáž plechové krytiny LINDAB,  Šití oděvů: Děvčatům studijního oboru, šití oděvů se také velmi dařilo: šily kostýmy pro mažoretky – Vlašim, Votice, Benešov. Pro soukromí penzion ušili ložní prádlo, dále realizovali několik zakázek na společenské šaty, dětské oblečení i oděvy běžného použití.  Truhláři : Truhláři mají své stálé zákazníky, jako jsou místní školy a firmy například ZŠ Jiráskova, Městská sportovní zařízení, Benea s.r.o. Pracovali na opravě dětských hřišť a vybavení kanceláří. Mezi jejich výtvory patří i stavebně truhlářské výrobky, nábytek z lamina i masivu a drobné upomínkové předměty.

4 Okresní finále ve florbalu: O Neveklovský měšec 27.11.2012 Okresní finále ve florbalu: O Neveklovský měšec 27.11.2012 Skupina: SOU stavební - OA Neveklov 1:1 SOU stavební - SOŠ Benešov 3:0 SOU stavební - VOŠ a SZeŠ Benešov 2:0 Semifinále: SOU stavební – ISŠT Benešov 0:4 Reprezentovali nás: Skopec David Špička Marek Kalfas Vilém Ječmínek Václav Rybařík František Mlejnek Pavel Fiala Tomáš Šach Pavel Reprezentovali nás: Skopec David Špička Marek Kalfas Vilém Ječmínek Václav Rybařík František Mlejnek Pavel Fiala Tomáš Šach Pavel V rámci tělesné výchovy můžou žáci využít služeb místní sokolovny, plaveckého bazénu, zimního stadionu a S - centra. Měla se konat i soutěž ve stolním fotbálku. Pro malý zájem se soutěž nekonala. Tak možná příště Měla se konat i soutěž ve stolním fotbálku. Pro malý zájem se soutěž nekonala. Tak možná příště http://www.vkhbrno.cz/sites/vkhbrno.cz/files/pictures/florbal11.jpg

5 Dne 18.12.2012 se konal Vánoční večírek v Domově mládeže. Byl i připraven program pro veřejnost. Součástí byla ukázka beatboxu, módní přehlídka, zpěvu, moderního tance, vystoupení pejska a mažoretky. Akce se setkala s velkým úspěchem. Pro 3.ročníky byl vyčleněn jeden den, kdy nás navštívili zástupci jiných škol s nabídkou možnosti nástavbového studia. Velice, děkujeme, že jsme byli seznámeni. Děkujeme paní ředitelce za zprostředkování akce. Černá kronika: Pozor!!! Před školou nás mohou zastavit lidé, kteří se tváří jako zástupci mobilních operátorů. V žádném případě s nimi nechtějte nic mít. Hrozí vám velký průšvih a dluhy. Černá kronika: Pozor!!! Před školou nás mohou zastavit lidé, kteří se tváří jako zástupci mobilních operátorů. V žádném případě s nimi nechtějte nic mít. Hrozí vám velký průšvih a dluhy. Pro naši větší bezpečnost nás v prosinci také navštívili psi, kteří mají „nos“ na drogy. K překvapení nás všech nic nenalezli. Dobrá zpráva:

6 Rozhovor s Mgr. Miloslavem Bernardem Rozhovor s Mgr. Miloslavem Bernardem Kde bydlíte a co nám o sobě prozradíte? V Bystřici v novém domečku s manželkou, mám dvě dcery a obě vdané a brzo budu dědečkem. Kdy a kde jste se narodil ? 26.5.1955 v Benešově. Máte nějakého domácího mazlíčka? Dříve jsme měli psa a kočky, ale teď v novém domečku ještě není plot. Chtěl bych německého ovčáka. Jak relaxujete? Nejčastěji při sportu.Preferuji cyklistiku, lyžování, volejbal, plavání a turistiku. Co jste vystudoval? Pedagogickou Univerzitu Karlovu v Praze, obor - zeměpis a tělesná výchova. Co říkáte na úroveň žáků v naší škole? Mohla by být lepší. Změnil byste něco na této škole? Nechal bych postavit tělocvičnu a zlepšil vybavení školy. Zlobí vás studenti ve třídě? Ano. Jakou máte rád barvu? Modrou a černou. A jakou nemáte rád? Růžovou. Jak se vám líbí ve funkci zástupce ředitele školy? Je to velmi náročné, musím komunikovat nejen se studenty, ale i s dospělými. Mám velkou zodpovědnost za vedení školy. Ale jinak se mi tato funkce líbí. Co byste si vzal na opuštěný ostrov? Můžete tři věci. Nůž, knihu a manželku.

7 Zábava:

8 Najdeš cestu do školy? Těšte se na další číslo v březnu 2013 Zábava:


Stáhnout ppt "ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník ŠKOLNÍ NOVINY dvouměsíčník Prosinec -Leden 2012/2013 1.vydání Redakční rada: Volfová Adéla Pánková Monika."

Podobné prezentace


Reklamy Google