Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 TENTO PROJEKT.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 TENTO PROJEKT."— Transkript prezentace:

1 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Konference ICMCS 2014 Marco – Marrakech 14. – 16. Dubna 2014 Ing. Jan Fikejz Katedra softwarových technologií Fakulta elektrotechniky a informatiky Ing. Jan Fikejz Katedra softwarových technologií Fakulta elektrotechniky a informatiky

2 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Pořádající instituce Mediterranean Space of Technology and Innovation –Vědecké sdružení –Podpora rozvoje vědy, moderních technologií –Prostřednictvím publikací, konferencí a technické Činnosti Organizátor konference Youssef Zaz

3 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 Konference Název –4th International Conference on Multimedia Computing and Systems – ICMCS’14 Indexace –2011/2012 – Scopus, ISI, IEEE Xplore –2013 – v procesu Místo konání –Hotel Kenzi Farah, Marrakech, Maroco TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.

4 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 Konference I TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.

5 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 Konference – zaměření Změření –Multimedia track Network, Database, Audio, OS, Modeling –Telecommunication track Mobile software architectures, Applications and platforms, Antenna and propagation –Computer and network track Web servers/ services, E-learning, Localization and tracking Systems/Networks security, Cloud computing TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.

6 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 Konference - Keynote Keynote 1 –Can ‘computational archaeology’ do to cultural heritage what carbon dating did to the field of archaeology? –Fernand S. Cohen, Drexel University, Philadelphia, USA Keynote 2 –Software Development Research – Current and Future –Narayan C. Debnath, Winona State University, USA Keynote 3 –Quality of Service Adaptation for Multimedia Networks –Erol Gelenbe, Imperial College, UK Keynote 3 –Advances in Multimodality Molecular Imaging Technology –Habib Zaidi, Geneva University Hospital, Switzerland and University of Groningen, Groningen, The Netherlands TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.

7 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 Konference - příspěvek Příspěvek na konferenci –V sekci Localization and tracking –Téma Localization Of Rolling Stock Within The Railway Network Model TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.

8 Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 Přínosy Chairman sekce –Localization and tracking, Web servers and services, E ‐ learning, e ‐ gov, and e ‐ commerce Prezentace dosažených výsledků Odborné diskuze v oblasti simulace Nové kontakty TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.


Stáhnout ppt "Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/17.0107 TENTO PROJEKT."

Podobné prezentace


Reklamy Google