Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 D ivadlo pomalu zhasíná,  I mpulsivní atmosféra se zvyšuje,  V ýstup Cyrana práv ě za č íná,  A Roxana vše na balkon ě sleduje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " D ivadlo pomalu zhasíná,  I mpulsivní atmosféra se zvyšuje,  V ýstup Cyrana práv ě za č íná,  A Roxana vše na balkon ě sleduje."— Transkript prezentace:

1

2  D ivadlo pomalu zhasíná,  I mpulsivní atmosféra se zvyšuje,  V ýstup Cyrana práv ě za č íná,  A Roxana vše na balkon ě sleduje.

3  D ivák se se Cyranem do sporu dostane,  L idé v hledišti se sm ě jí,  O strá situace pak nastane,  P ozdrav kadet ů pak s nadšením sledují.

4  O kouzlený Kristián Roxanou,  D rápal se po jejím srdci,  P o pokusu o dvo ř ení šel rad ě ji stranou,  A tak p ř ijmul od Cyrana pomoci.

5  L áskyplný Kristián táhne k boji,  M ezi ostatními však boj neustojí,  O sam ě lá Roxana na poh ř eb se strojí.

6  V dova až ke konci dozví se,  K do ji celou dobu básn ě psal,  O cho ř elý Cyrano ke všemu p ř izná se,  U ž je konec p ř edstavení, tleská celý sál.

7  Divadlo Pod Palmovkou


Stáhnout ppt " D ivadlo pomalu zhasíná,  I mpulsivní atmosféra se zvyšuje,  V ýstup Cyrana práv ě za č íná,  A Roxana vše na balkon ě sleduje."

Podobné prezentace


Reklamy Google