Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výroční zpráva o činnosti klubu za rok 2006

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výroční zpráva o činnosti klubu za rok 2006"— Transkript prezentace:

1 Výroční zpráva o činnosti klubu za rok 2006
Zpráva o činnosti klubu za období leden – duben 2007 Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne Autor: Ing. Petr Souček

2 Členská základna Stav členské základny: 1.1.2006 – 57 členů,
členů (24 žen a 34 mužů), členů (24 žen a 35 mužů). V tomto období se novými členy stali (v závorce je uveden datum vstupu do klubu) – 14 členů: • Miroslava Nováková [ ] • Dana Heřmánková [ ] • Pavla Bartošová [ ] • Tomáš Stoklasa [ ] • Luděk Vilím [ ] • Petra Mandíková [ ] • Barbora Nechybová [ ] • Marcela Borgesová [ ] • Martin Kubenka [ ] • Petr Pavlů [ ] • Michaela Odvárková [ ] • Martin Odvárko [ ] • Petra Bromová [ ] • Jaromír Dospěl [ ]

3 Členská základna V tomto období na vlastní žádost klub opustili následující členové (v závorce je uveden datum ukončení členství v klubu) – 8 členové: • Josef Lottes [ ] Beatrix Lovaszi [ ] • Miroslav Filler st. [ ] Alena Fillerová [ ] • Radek Hampl [ ] Pavel Příhonský [ ] • Michal Holý [ ] Martin Koudela [ ] V tomto období bylo členství zrušeno na základě čl. III.5, písm. B) 4 členům klubu: • Miroslav Filler ml. [ ] Ing. Regina Fillerová [ ] • Tereza Milcová [ ] Ing. Tomáš Macháček [ ]

4 Výkonný výbor Složení výkonného výboru v období leden 2006 – duben 2007: Petr Souček (prezident) Petr Majer (viceprezident) Jana Konečná (hospodář – účetní a pokladní) Jaroslav Musil (promo, PR) /do / Filip Novák (promo, PR) /od / Radana Ilčenková (tréninková příprava)

5 Výkonný výbor Výbor se v tomto období sešel: Rok 2006: 13 výborových schůzí Leden – duben 2007: 4 výborové schůze Z organizačních věcí, kterým se výkonný výbor v tomto období věnoval, bych rád připomenul následující: Správa webových stránek Příprava jednotlivých klubových akcí atd.

6 Pravidelný sport Cvičení pro ženy
Pravidelné sportování Volejbal Leden – září 2006: 2x týdně Září 2006 – duben 2007: 1x týdně Nohejbal 2x týdně Cvičení pro ženy Od ledna 2007 jsme svoji činnost rozšířili o cvičení pro ženy pod vedením cvičitelky (naší členky) Marcely Borgesové. Cvičíme 2x týdně v úterý a čtvrtek od 19:00 do 20:00. Cvičení se účastní nejen členky klubu, ale i široká veřejnost.

7 Příspěvky do regionálních časopisů
Všechny příspěvky najdete na našich webových stránkách v sekci „Napsali o nás“: 2006: 14 příspěvků Leden – duben 2007: 9 příspěvků Kolovratský zpravodaj 5x Uhříněveský zpravodaj Patriot Náš REGION Zeměměřič Geoinformace

8 Příspěvky do regionálních časopisů

9 Sportovní akce pořádané klubem - BOWLING
2. ročník bowlingového turnaje „O putovní pohár prezidenta klubu“ – V sobotu 21. ledna 2006 se v Praze – Štěrboholích rozhodovalo o vítězi druhého ročníku bowlingového turnaje „O putovní pohár prezidenta klubu“. Byla to zároveň první sportovní akce našeho klubu v roce Dalšího ročníku turnaje se zúčastnilo 12 členů klubu a jeden nečlen klubu. Z vítězství a putovního poháru se mohl radovat Kamil Konečný, který výkonem 196 bodů překonal svůj rekord klubu. Na dalších místech skončil Petr Souček a Luděk Suchánek. Obhájce loňského titulu Petr Majer skončil až na 4. místě.

10 Sportovní akce pořádané klubem - BOWLING

11 Sportovní akce pořádané klubem - BOWLING

12 Sportovní akce pořádané klubem - BOWLING
3. ročník bowlingového turnaje „O putovní pohár prezidenta klubu“ – Turnaj se konal v bowlingové herně na Vojkově za účasti 15 členů. Vítězství z loňského ročníku obhájil Kamil Konečný. Na dalších místech skončili Luděk Suchánek a Petr Majer.

13 Sportovní akce pořádané klubem - BOWLING
0. ročník bowlingového turnaje smíšených dvojic – V bowlingové herně Na Ovčíně v Záběhlicích se turnaje zúčastnily 4 dvojice. Z vítězství se radoval favorizovaný pár Jana a Kamil Koneční. Bowlingový turnaj jednotlivců (spojený s rautem) – V bowlingové herně na Smíchově se turnaje zúčastnilo 19 osob (17 členů). Z vítězství se radovala Jana Konečná před Jiřím a Marií Konečnými. 1. ročník bowlingového turnaje smíšených dvojic – V bowlingové herně Na Ovčíně v Záběhlicích se turnaje zúčastnilo 7 dvojic.Z vítězství se radoval favorizovaný pár Jana a Kamil Koneční.

14 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal
4. ročník volejbalového turnaje geodetů a kartografů – Dejvice Turnaje se zúčastnilo 15 družstev. Náš tým skončil po výborném výkonu (2 výhry, 3 remízy a dvě prohry) na konečném 4. místě. Náš tým se turnaje zúčastnil v této sestavě: Petr Majer, Michal Holý, Petr Souček, Kamil Konečný, Hana Shánělová, Radana Ilčenková a Jana Konečná. Z vítězství se radoval tým Pyramida před týmy Gefos a Mutinka.

15 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal

16 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal
3. ročník podzimního turnaje smíšených družstev Uhříněves Turnaje se zúčastnilo 12 družstev. Náš tým skončil na 8. místě (1 výhra, 2 remízy, 2 prohry), když vypadl ve čtvrtfinále s pozdějším finalistou. Sestava našeho týmu byla následující: Petr Majer, Martin Koudela, Petr Souček, Tonda Pastorek, Kamil Konečný, Kuba Kostelecký, Hana Shánělová, Radana Ilčenková a Jana Konečná. Pohár za vítězství si odvezla Sluníčka, další poháry si rozdělily týmy Spirit of Šumák a Maxov.

17 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal

18 Sportovní akce pořádané klubem – Vodácká turistika
14. – : Berounka Na letní vodu jsme se letos vydali opět na Berounku. Sjeli jsme ji z Chrástu u Plzně až do pražského Radotína. Výpravy se zúčastnily 4 lodě a celkem 11 účastníků (z toho bylo 8 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Pastorkovi (Tonda, Jana a Terezka), Jana Konečná, Pavla Bartošová, Vráťa Filler, Milada Grácová a Jiří Cajthaml.

19 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal

20 Sportovní akce pořádané klubem - BRUSLENÍ
Bruslení na říčanském stadionu – Bruslení se zúčastnilo 7 členů: Petr Souček, Jana Konečná, Jiřka Součková, Hana Nováková, Milada Grácová, Jirka Cajthaml a Filip Novák. Bruslení na kolovratském rybníce – Tento den se na kolovratský led vydalo 6 členů: Jana a Kamil Koneční, Petr a Jiřka Součkovi (společně s Vojtou Součkem) a Filip a Hanka Novákovi. Bruslení na říčanském stadionu – Na sobotu jsme si pronajali říčanskou ledovou plochu. Konečně jsme ji měli celou sami pro sebe. Akce, která byla otevřená i pro veřejnost, se zúčastnilo 18 návštěvníků (z toho 6 dětí). Všem se akce moc líbila a my věříme v její brzké opakování.

21 Sportovní akce pořádané klubem - BRUSLENÍ

22 Sportovní akce pořádané klubem - BRUSLENÍ
Sportovní odpoledne se soutěžemi na ledě Sobota Finanční podpora MČ Praha – Kolovraty Účast: pouze 7 dětí + doprovod Organizační zajištění: Hanka a Filip Novákovi, Jana a Kamil Koneční, Jiřka a Petr Součkovi, Ráďa Ilčenková a Tonda Pastorek

23 Sportovní akce pořádané klubem - LYŽE
Mladé Buky: Lyžařsko-sportovní víkend / soustředění – O prvním březnovém víkendu jsme uspořádali první zimní soustředění. Za zimními radovánkami do Krkonoš vyrazilo 9 členů + 3 nečlenové klubu. Víkend plný sportu (běžecké lyžování, sáňkování, volejbal) utekl jako voda. Už dnes se těšíme na jeho opakování!

24 Sportovní akce pořádané klubem - LYŽE

25 Sportovní akce pořádané klubem - LYŽE

26 Sportovní akce pořádané klubem - LYŽE
Mladé Buky: Lyžařsko-sportovní víkend / soustředění – Po loňském povedeném zimním soustředění jsme uspořádali letos druhý ročník. Za zimními radovánkami do Krkonoš vyrazilo 11 členů + 2 nečlenové klubu.

27 Účast na akcích – pěší turistika
: výlet na Křivoklát parním vláčkem Výletu se zúčastnilo celkem 14 osob (10 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Pastorkovi (Tonda, Jana a Terezka), Koudelovi (Martin, Katka a Amálka), Koneční ml. (Jana a Kamil), Konečná Marie, Milada Grácová a Jiří Cajthaml. Výlet parním vláčkem z Vršovic na Křivoklát, kde jsme si prohlédli hradní nádvoří s dobovým jarmarkem.

28 Účast na akcích – pěší turistika
: výlet Posázavským Pacifikem s návštěvou Hrusic Výletu se zúčastnilo celkem 7 osob (6 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Součkovi st. (Mirek a Květa) a Koneční ml. (Jana a Kamil). Jeli jsme Posázavským Pacifikem z Vršovic do Čerčan s následnou procházkou do Hrusic, kde jsme navštívili muzeum Josefa Lady.

29 Účast na akcích – pěší turistika
: prohlídka geodetické observatoře Pecný a ondřejovské hvězdárny Výletu se zúčastnilo celkem 13 osob (12 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Pastorkovi (Tonda, Jana), Musilovi (Lucka a Jarda), Koneční ml. (Jana a Kamil), Vráťa Filler, Jakub Kostelecký, Milada Grácová a Jiří Cajthaml. Během návštěvy jsme si prohlédli ondřejovskou hvězdárnu ASU a geodetickou observatoř Pecný VÚGTK. Rád bych zde ještě jednou poděkoval Vráťovi Fillerovi a Kubovi Kosteleckému za odborný výklad.

30 Účast na akcích – pěší turistika
: Pochod zmrzlého kapříka Světice – Kolovraty Výletu se zúčastnilo 11 osob (8 členů) .

31 Účast na akcích – návštěvy pražské Zoo
: návštěva Zoo – zahájení letní sezóny Výletu se zúčastnilo celkem 5 osob (4 členové): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta) a Koneční ml. (Jana a Kamil). : Noční procházka Zoo s průvodcem Výletu se zúčastnilo celkem 7 osob (6 členové): Součkovi ml. (Petr, Jiřka), Koneční ml. (Jana a Kamil), Radka Mojžíšová, Pavla Bartošová a Vráťa Filler. : návštěva Zoo – 75. výročí otevření pražské Zoo Výletu se zúčastnili 2 členové: Koneční ml. (Jana a Kamil) : návštěva Zoo Výletu se zúčastnilo celkem 11 osob (8 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka, Vojta), Koneční ml. (Jana a Kamil), Novákovi (Hanka a Filip), Pavla Bartošová, Marie Konečná, Aleš Votoček a Pavla Mikešová. : návštěva Zoo – setkání sponzorů Výletu se zúčastnili 4 osoby (2 členové): Součkovi (Petr a Vojta, Pastorkovi (Tonda a Terezka) : noční návštěva Zoo s průvodcem Výletu se zúčastnilo 9 osob (8 členů klubu) : návštěva Zoo – zahájení letní sezóny Výletu se zúčastnilo celkem 2 osoby (1 člen).

32 Účast na akcích – návštěvy pražské Zoo

33 Účast na akcích – promítání
Promítání DVD „Volejbal - útok“ – V neděli bylo v salónku restaurace Kolovratská Rychta promítáno toto instruktážní volejbalové DVD. Akce se zúčastnilo 14 členů (Petr a Jiřka Součkovi, Jana a Kamil Koneční, Lucka a Jarda Musilovi, Radana Ilčenková, Petr Majer, Filip Novák, Tonda Pastorek, Milan Šebesta, Jakub Kostelecký, Hana Shánělová a Michal Holý).

34 Účast na akcích – ostatní akce
: Dětský den v Kolovratech na hřišti TJ Sokol Náš klub v letošním roce poprvé spolupořádal dětský den v Kolovratech. Akce, která svojí návštěvností a počtem účastníků nemá v naší historii konkurenci, se vydařila. Zúčastnilo se jí přes 500 dětí a 1000 dospělých.

35 Účast na akcích – ostatní akce
: botanická zahrada – výstava motýlů Výletu se zúčastnilo celkem 6 osob (5 členové): Součkovi ml. (Petr, Jiřka, Vojta), Koneční ml. (Jana a Kamil), Marie Konečná.

36 Účast na akcích – ostatní akce
: divadlo v Karlíně – muzikál Producenti Divadelního představení Producenti se zúčastnilo 6 osob (5 členů): Jiřka Součková, Koneční ml. (Jana a Kamil), Pastorkovi (Jana a Tonda), Radka Mojžíšová

37 Účast na akcích – ostatní akce
: seminář k novelizaci zákona o provozu na pozemních komunikacích Seminář probíhal v prostorách kolovratského Infocentra a přednášení se ujal náš člen JUDr. Jiří Konečný. Akce se zúčastnilo přes 30 návštěvníků.

38 Účast na akcích – ostatní akce
: vánoční besídka pro členy klubu Tradiční vánoční besídka pro členy klubu se konala u Hanky a Filipa Novákových. Tradiční soutěže o nejlepší vánoční cukroví vyhrály Hanka Shánělová (vzhled) a Hanka Nováková (chuť). Besídky se zúčastnilo 13 členů.

39 Účast na akcích – ostatní akce
Dolní Věstonice, Putování za vínem aneb návštěva vinného sklípku, Na začátku jara jsme vyrazili do vinného sklípku do Dolních Věstonic. Akce se zúčastnilo 8 členů.

40 Účast na akcích – nohejbal
: 3. ročník Memoriálu Jiřího Počty, Uhříněves Turnaje se zúčastnil náš tým ve složení Petr Souček, Pavel Martínek a Pepa Koklar. Naše trojice obsadila konečné místo z 9 účastníků (2 výhry, 3 porážky).

41 Účast na akcích – volejbal
: volejbalový turnaj Jesenice Náš tým se umístil na 5. místě z 11 zúčastněných týmů (2 vítězství, 1 remíza a 2 prohry). Sestava našeho týmu: Petr Majer, Petr Souček, Michal Holý, Kamil Konečný, Radana Ilčenková, Hanka Shánělová, Jana Konečná.

42 Účast na akcích – volejbal
: přípravný volejbalový turnaj MAVL Praha – Dejvice Náš tým se umístil na 11. místě ze 14 zúčastněných týmů (1 vítězství, 5 proher). Sestava našeho týmu: Petr Majer, Petr Souček, Petra Mandíková, Pavel Pisk, Lucka Musilová a Jana Konečná.

43 Účast na akcích – volejbal
: volejbalový turnaj Strančice Náš tým se umístil na 4. místě ze 4 zúčastněných týmů (5 proher). Sestava našeho týmu: Pavel Pisk, Jakub Kostelecký, Petra Mandíková, Bára Nechybová, Jana „Štefi“ Pastorková, Vráťa Filler .

44 Účast na akcích – volejbal
: volejbalový miniturnaj turnaj Kolovraty Náš tým se umístil na 4. místě ze 4 zúčastněných týmů (3 porážky). Sestava našeho týmu: Ráďa Ilčenková, Jana Konečná, Petra Mandíková, Bára Nechybová, Lucka Musilová, Hanka Shánělová, Petr Souček, Kamil Konečný.

45 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2005/2006 – 5. liga, Frantova divize

46 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2005/2006 – 5. liga, Frantova divize Po základní části jsme díky 12 vítězstvím a pouze 4 prohrám (s týmy CSC, Vlažňáci, Spadnetotam, Pif Paf) obsadili ve Frantově divizi pěkné 5. místo. V závěrečném play-off o celkové 10. – 18. místo v 5. lize jsme uhráli jedno cenné vítězství a zaslouženě jsme obsadili krásné 14. místo (Do páté ligy nastoupilo celkem 52 týmů).

47 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2006/2007 – 5. liga

48 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2006/2007 – 5. liga

49 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2006/2007 – 5. liga Na začátku roku 2007 jsme ukončili své působení v letošním ročníku MAVL. V základní části jsme skončili na 17. místě a své místo v 5. lize jsme si museli uhájit v baráži. Po nervy drásajícím průběhu jsme se zachránili a i příští rok nastoupíme do 5.ligy.

50 Účast na akcích - VOLEJBAL

51 Účast na akcích - BOWLING
Účast v jarní části ABL 2006, pražský přebor Záběhlice A V jarní části ABL 2006 se naše týmy umístily na 7. („A“) respektive 8. místo („B“)

52 Účast na akcích - BOWLING
Účast v podzimní části ABL 2006, divize Záběhlice „A“ V podzimní části ABL 2006 se naše týmy umístily na 5. („B“) respektive 8. místě („A“).

53 Účast na akcích - BOWLING
Účast v jarní části ABL 2007, divize Záběhlice „A“ Po 1. odehraném dnu drží naše týmy 1. („A“) respektive 3. („B“) místo.

54 Účast na akcích - BOWLING
ABL 2006 PODZIM

55 Účast na akcích - BOWLING
Jednorázové turnaje: : Záběhlický Krocan - Crazy Mix Kamil Konečný, Souček Petr: 9. místo ze 14. účastníků (náhozy: 139, 212, 143, 129, 131, 162, 185, 145) : Záběhlický Krocan Kamil Konečný: 22. místo ze 66 účastníků (náhozy: 151, 233, 155, 174, 159) : Říčanský Krocan Konečný Kamil: 10. místo z 63 účastníků (náhozy: 161, 152, 236, 165, 202, 179, 177, 173) … a mnoho dalších

56 Další činnosti – ples Společenský ples 2006 – 3.2.2006
V pátek jsme s místní organizací kolovratských zahrádkářů uspořádali Společenský ples. Ples navázal na pětiletou tradici Zahrádkářských plesů v Kolovratech. I letos se konal v KD U Boudů, k tanci a poslechu hrála skupina „Fo Fo“ a ples byl opět nekuřácký. Na parket si našlo cestu přes 120 návštěvníků – poprvé bylo vyprodáno. Ke skvělé atmosféře přispěla výborně zvládnutá organizace a bohatá tombola! Zároveň bych rád poděkoval všem členům, kteří se podíleli na organizaci plesu!

57 Další činnosti – ples

58 Další činnosti – ples Společenský ples 2007 – 2.2.2006
V pátek jsme uspořádali Společenský ples. I letos se konal v KD U Boudů, k tanci a poslechu hrála skupina „Fo Fo“ a ples byl opět nekuřácký. Na parket si našlo cestu přes 120 návštěvníků. Zároveň bych rád poděkoval všem členům, kteří se podíleli na organizaci plesu!

59 Další činnosti - ZOOADOPCE
V roce 2006 jsme se opět rozhodli adoptovat naše svěřence v pražské ZOO. K dvěma „loňským“ svěřencům dikobraze srstnatonosého a leguána nosorohého jsme letos přibrali ještě psouna prériového. Na naše svěřence členové klubu přispěli částkou 2.050,- Kč respektive 1.050,- Kč a 1.060,-Kč. Všem za poskytnuté finanční prostředky děkujeme! V roce 2007 už máme zase pouze dva svěřence – dikobraze a psouna. Členové přispěli částkou 2800,-Kč.

60 Další činnosti - ZOOADOPCE

61 Webové stránky Webové stránky
Webové stránky našeho klubu na adrese jsou stále živé. Statistiky toplist.cz:

62 Partneři klubu V tomto období jsme zahájili spolupráci a partnerství s následujícími společnostmi: IGNUM – ještě lepší hosting Kartografie Praha a.s. M.I.G. spol. s r.o.. Zároveň jsme ukončili spolupráci a partnerství s Rádiem Olympic.

63 Poděkování Na závěr bych chtěl všem členům klubu popřát hodně zdraví, mnoho sportovních úspěchů.

64 Děkuji za pozornost Účast na akcích – závěr Petr Souček
prezident klubu


Stáhnout ppt "Výroční zpráva o činnosti klubu za rok 2006"

Podobné prezentace


Reklamy Google