Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zpráva o činnosti klubu za období duben – listopad 2006

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zpráva o činnosti klubu za období duben – listopad 2006"— Transkript prezentace:

1 Zpráva o činnosti klubu za období duben – listopad 2006
Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne Autor: Ing. Petr Souček

2 Členská základna Ke má náš klub 54 členů (22 žen a 32 mužů). V tomto období se novými členy stali (v závorce je uveden datum vstupu do klubu) – 7 členů: • Pavla Bartošová [ ] • Tomáš Stoklasa [ ] • Ludvík Vilím [ ] • Petra Mandíková [ ] • Marcela Borgesová [ ] • Barbora Nechybová [ ] • Martin Kubenka [ ] V tomto období na vlastní žádost klub opustili následující členové (v závorce je uveden datum ukončení členství v klubu) – 2 členové: • Michal Holý [ ] Martin Koudela [ ] V tomto období bylo členství zrušeno na základě čl. III.5, písm. B) 4 členům klubu: • Miroslav Filler ml. [ ] Ing. Regina Fillerová [ ] • Tereza Milcová [ ] Ing. Tomáš Macháček [ ]

3 Výkonný výbor Složení výkonného výboru v období květen – listopad 2006: Petr Souček (prezident) Petr Majer (viceprezident) Jana Konečná (hospodář – účetní a pokladní) Filip Novák (promo, PR) Radana Ilčenková (tréninková příprava),

4 Výkonný výbor Výbor se v tomto období sešel na 9 výborových schůzích: , , , , , , , , Z organizačních věcí, kterým se výkonný výbor v tomto období věnoval, bych rád připomenul následující: Správa webových stránek Změna poskytovatele hostingových služeb pro doménu maestroclub.cz, Správa naší nástěnky v kolovratské tělocvičně, Příprava Dětského dne 2006 v Kolovratech,

5 Výkonný výbor Příprava 4. ročníku volejbalového turnaje GEODETŮ a KARTOGRAFŮ, Příprava 3. ročníku podzimního volejbalového turnaje v Uhříněvsi, Příprava a realizace poštovní schránky našeho klubu, Analýza možnosti rozdělení volejbalového oddílu na tým „A“ a „B“, Příprava dresů pro bowlingový tým, Příprava dalších klubových akcí, Běžné organizační a provozní záležitosti (přijímání nových členů, stanovení předplatného, zajištění sportovišť) atd.

6 Pravidelný sport Pravidelné sportování
V letní sezóně jsme využívali hřiště s víceúčelovým povrchem Na Parkáně v Kolovratech, antukové kurty volejbalového oddílu TJ Uhříněves, beachvolejbalové kurty v Čelákovicích a Kolovratech. V zimní sezóně využíváme tělocvičnu v Kolovratech (v dubnu jsme využívali ještě tělocvičnu Lidový dům v Uhříněvsi).

7 Pravidelný sport Pravidelné sportování Volejbal
V letní sezóně (1.5. – 15.9.) jsme se scházeli pravidelně 2x týdně – v neděli a ve čtvrtek. V zimní sezóně 2005/06 (1.4. – 30.4.) jsme se scházeli také 2x týdně, v zimní sezóně 2006/07 (od 16.9.) se scházíme jen 1x týdně – v neděli. Nedělní trénink jsme od září rozšířili ze dvou hodin na tři (18:00 – 21:00). V tomto období proběhlo celkem 54 tréninků (32 neděle a 22 čtvrtek). Průměrný počet hráčů činil v neděli 8,5 hráče a ve čtvrtek 6,7 hráče. Volejbalový trénink byl zrušen 19x (11 neděle a 8 čtvrtek). Nohejbal Nohejbal hrajeme také 2x týdně – v úterý a v pátek (v letní sezóně v úterý a ve středu). V tomto období proběhlo celkem 62 tréninků (31 úterý a 31 pátek). Průměrný počet hráčů činil v úterý 5,6 hráče a v pátek 5,1 hráče. Nohejbalový trénink byl zrušen 16x (vše v letní sezóně!) z toho 6x pro nedostatek hráčů.

8 Příspěvky do regionálních časopisů
V tomto období jsme 6x přispěli do těchto regionálních časopisů (všechny příspěvky najdete na našich webových stránkách v sekci „Napsali o nás“): Kolovratský zpravodaj 3x (2 články v č. 2/2006 a 1 článek v č. 3/2006) Náš REGION 2x (15/2006, 25/2006) Zeměměřič 1x (12/2006)

9 Příspěvky do regionálních časopisů

10 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal
4. ročník volejbalového turnaje geodetů a kartografů – Dejvice Turnaje se zúčastnilo 15 družstev. Náš tým skončil po výborném výkonu (2 výhry, 3 remízy a dvě prohry) na konečném 4. místě. Náš tým se turnaje zúčastnil v této sestavě: Petr Majer, Michal Holý, Petr Souček, Kamil Konečný, Hana Shánělová, Radana Ilčenková a Jana Konečná. Z vítězství se radoval tým Pyramida před týmy Gefos a Mutinka.

11 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal

12 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal
3. ročník podzimního turnaje smíšených družstev Uhříněves Turnaje se zúčastnilo 12 družstev. Náš tým skončil na 8. místě (1 výhra, 2 remízy, 2 prohry), když vypadl ve čtvrtfinále s pozdějším finalistou. Sestava našeho týmu byla následující: Petr Majer, Martin Koudela, Petr Souček, Tonda Pastorek, Kamil Konečný, Kuba Kostelecký, Hana Shánělová, Radana Ilčenková a Jana Konečná. Pohár za vítězství si odvezla Sluníčka, další poháry si rozdělily týmy Spirit of Šumák a Maxov.

13 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal

14 Sportovní akce pořádané klubem – Vodácká turistika
14. – : Berounka Na letní vodu jsme se letos vydali opět na Berounku. Sjeli jsme ji z Chrástu u Plzně až do pražského Radotína. Výpravy se zúčastnily 4 lodě a celkem 11 účastníků (z toho bylo 8 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Pastorkovi (Tonda, Jana a Terezka), Jana Konečná, Pavla Bartošová, Vráťa Filler, Milada Grácová a Jiří Cajthaml.

15 Sportovní akce pořádané klubem - Volejbal

16 Sportovní akce pořádané klubem - BRUSLENÍ
Sportovní odpoledne se soutěžemi na ledě Sobota Finanční podpora MČ Praha – Kolovraty Účast: pouze 7 dětí + doprovod Organizační zajištění: Hanka a Filip Novákovi, Jana a Kamil Koneční, Jiřka a Petr Součkovi, Ráďa Ilčenková a Tonda Pastorek

17 Účast na akcích – pěší turistika
: výlet na Křivoklát parním vláčkem Výletu se zúčastnilo celkem 14 osob (10 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Pastorkovi (Tonda, Jana a Terezka), Koudelovi (Martin, Katka a Amálka), Koneční ml. (Jana a Kamil), Konečná Marie, Milada Grácová a Jiří Cajthaml. Výlet parním vláčkem z Vršovic na Křivoklát, kde jsme si prohlédli hradní nádvoří s dobovým jarmarkem.

18 Účast na akcích – pěší turistika
: výlet Posázavským Pacifikem s návštěvou Hrusic Výletu se zúčastnilo celkem 7 osob (6 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Součkovi st. (Mirek a Květa) a Koneční ml. (Jana a Kamil). Jeli jsme Posázavským Pacifikem z Vršovic do Čerčan s následnou procházkou do Hrusic, kde jsme navštívili muzeum Josefa Lady.

19 Účast na akcích – pěší turistika
: prohlídka geodetické observatoře Pecný a ondřejovské hvězdárny Výletu se zúčastnilo celkem 13 osob (12 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta), Pastorkovi (Tonda, Jana), Musilovi (Lucka a Jarda), Koneční ml. (Jana a Kamil), Vráťa Filler, Jakub Kostelecký, Milada Grácová a Jiří Cajthaml. Během návštěvy jsme si prohlédli ondřejovskou hvězdárnu ASU a geodetickou observatoř Pecný VÚGTK. Rád bych zde ještě jednou poděkoval Vráťovi Fillerovi a Kubovi Kosteleckému za odborný výklad.

20 Účast na akcích – návštěvy pražské Zoo
: návštěva Zoo – zahájení letní sezóny Výletu se zúčastnilo celkem 5 osob (4 členové): Součkovi ml. (Petr, Jiřka a Vojta) a Koneční ml. (Jana a Kamil). : Noční procházka Zoo s průvodcem Výletu se zúčastnilo celkem 7 osob (6 členové): Součkovi ml. (Petr, Jiřka), Koneční ml. (Jana a Kamil), Radka Mojžíšová, Pavla Bartošová a Vráťa Filler. : návštěva Zoo – 75. výročí otevření pražské Zoo Výletu se zúčastnili 2 členové: Koneční ml. (Jana a Kamil) : návštěva Zoo Výletu se zúčastnilo celkem 11 osob (8 členů): Součkovi ml. (Petr, Jiřka, Vojta), Koneční ml. (Jana a Kamil), Novákovi (Hanka a Filip), Pavla Bartošová, Marie Konečná, Aleš Votoček a Pavla Mikešová. : návštěva Zoo – setkání sponzorů Výletu se zúčastnili 4 osoby (2 členové): Součkovi (Petr a Vojta, Pastorkovi (Tonda a Terezka)

21 Účast na akcích – návštěvy pražské Zoo

22 Účast na akcích – ostatní akce
: Dětský den v Kolovratech na hřišti TJ Sokol Náš klub v letošním roce poprvé spolupořádal dětský den v Kolovratech. Akce, která svojí návštěvností a počtem účastníků nemá v naší historii konkurenci, se vydařila. Zúčastnilo se jí přes 500 dětí a 1000 dospělých.

23 Účast na akcích – ostatní akce
: botanická zahrada – výstava motýlů Výletu se zúčastnilo celkem 6 osob (5 členové): Součkovi ml. (Petr, Jiřka, Vojta), Koneční ml. (Jana a Kamil), Marie Konečná.

24 Účast na akcích – ostatní akce
: divadlo v Karlíně – muzikál Producenti Divadelního představení Producenti se zúčastnilo 6 osob (5 členů): Jiřka Součková, Koneční ml. (Jana a Kamil), Pastorkovi (Jana a Tonda), Radka Mojžíšová

25 Účast na akcích – ostatní akce
: seminář k novelizaci zákona o provozu na pozemních komunikacích Seminář probíhal v prostorách kolovratského Infocentra a přednášení se ujal náš člen JUDr. Jiří Konečný. Akce se zúčastnilo přes 30 návštěvníků.

26 Účast na akcích – volejbal
: volejbalový turnaj Jesenice Náš tým se umístil na 5. místě z 11 zúčastněných týmů (2 vítězství, 1 remíza a 2 prohry). Sestava našeho týmu: Petr Majer, Petr Souček, Michal Holý, Kamil Konečný, Radana Ilčenková, Hanka Shánělová, Jana Konečná.

27 Účast na akcích – volejbal
: přípravný volejbalový turnaj MAVL Praha – Dejvice Náš tým se umístil na 11. místě ze 14 zúčastněných týmů (1 vítězství, 5 proher). Sestava našeho týmu: Petr Majer, Petr Souček, Petra Mandíková, Pavel Pisk, Lucka Musilová a Jana Konečná.

28 Účast na akcích – volejbal
: volejbalový turnaj Strančice Náš tým se umístil na 4. místě ze 4 zúčastněných týmů (5 proher). Sestava našeho týmu: Pavel Pisk, Jakub Kostelecký, Petra Mandíková, Bára Nechybová, Jana „Štefi“ Pastorková, Vráťa Filler .

29 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2006/2007 – 5. liga 3. hrací den Sestava našeho týmu:   Jana Konečná, Lucka Musilová, Ráďa Ilčenková - nahrávka,   Petr Majer, Petr Souček - blok,   Tonda Pastorek, Petra Mandíková - smeč. Výsledky jednotlivých utkání: Základní skupina:   MAESTRO CLUB : SPADNETO TAM 0:2 (22:25, 22:25)   MAESTRO CLUB : HAPALO TO 2:1 (20:25, 25:20, 15:12)   MAESTRO CLUB : JIRČANY 2:0 (25:19, 25:22)   MAESTRO CLUB : VLAŽŇÁCI 0:2 (23:25, 24:26)

30 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2006/2007 – 5. liga 4. hrací den Závěrečné shrnutí: Sestava našeho týmu:   Jana Konečná, Ráďa Ilčenková - nahrávka,   Petr Majer, Petr Souček - blok,   Kamil Konečný, Petra Mandíková - smeč. Výsledky jednotlivých utkání: Základní skupina:   MAESTRO CLUB : Krakeni 0:2 (11:25, 20:25)   MAESTRO CLUB : Chmelíci 2:1 (18:25, 25:22, 15:12)   MAESTRO CLUB : Tip Ťop 1:2 (13:25, 25:14, 10:15)

31 Účast na akcích - VOLEJBAL
Účast našeho družstva v MAVL 2006/2007 – 5. liga 5. hrací den Sestava našeho týmu:   Jana Konečná, Ráďa Ilčenková, Lucka Musilová - nahrávka,   Petr Majer, Petr Souček - blok,   Tonda Pastorek, Petra Mandíková - smeč. Výsledky jednotlivých utkání: Základní skupina:   MAESTRO CLUB : Mušketýři 2:0 (25:19, 25:18)   MAESTRO CLUB : Gryzlink 0:2 (11:25, 21:25)   MAESTRO CLUB : Koráb 0:2 (11:25, 19:25)

32 Účast na akcích - VOLEJBAL
Průběžné pořadí 5. ligy po 5ti odehraných kolech

33 Účast na akcích - VOLEJBAL

34 Účast na akcích - BOWLING
Účast v podzimní části ABL 2006 divize Záběhlice „A“ 1. hrací den – 5+4 zápasy (2+1 vítězství, 4+2 body) – Leholumo B 388:488 Morfeus Team 383:467 Matabe 378:0 Ohláška závad 325:435 Alkmar 419:295 Leholumo B 408:510 Morfeus Team 377:415 Matabe 335:0 Rhino´s Team 342:453 MAESTRO CLUB „A“ MAESTRO CLUB „B“

35 Účast na akcích - BOWLING
2. hrací den – 4+5 zápasy (2+2 vítězství, 4+4 body) – Budulínci 376:372 Rhino´s Team 319:383 MAESTRO Club 'B' 472:412 Mojito Team 375:347 Mojito Team 319:397 Ohláška závad 433:403 Budulínci 308:383 MAESTRO Club 'B' 412:472 Alkmar 342:306 MAESTRO CLUB „A“ MAESTRO CLUB „B“

36 Účast na akcích - BOWLING
3. hrací den – 5+4 zápasy (2+3 vítězství, 4+6 body) – Leholumo B 407:459 Morfeus Team 479:481 Matabe 414:0 Ohláška závad 453:463 Alkmar 394:295 Leholumo B 356:533 Morfeus Team 463:462 Matabe 364:0 Rhino´s Team 377:0 MAESTRO CLUB „A“ MAESTRO CLUB „B“

37 Účast na akcích - BOWLING
4. hrací den – 4+5 zápasy (0+5 vítězství, 0+10 body) – Budulínci 373:397 Rhino´s Team 379:430 MAESTRO Club 'B' 423:428 Mojito Team 403:442 Mojito Team 472:410 Ohláška závad 488:402 Budulínci 443:380 MAESTRO Club 'B' 428:423 Alkmar 450:372 MAESTRO CLUB „A“ MAESTRO CLUB „B“

38 Účast na akcích - BOWLING
ABL 2006 PODZIM Naše týmy ukončily podzimní část na 5. (‘B‘) a 8. (‘A‘) místě Tým B: Souček Petr, Majer Petr, Konečná Jana, Konečná Marie, Součková Jiřka Tým A: Konečný Kamil, Konečný Jiří, Suchánek Luděk, Musil Jarda, Musilová Lucie

39 Účast na akcích - BOWLING
ABL 2006 PODZIM

40 Účast na akcích - BOWLING
Jednorázové turnaje: : Záběhlický krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 57. místo ze 68. účastníků (náhozy: 159, 135, 138) : Záběhlický Krocan - Crazy Mix – účast 1 týmu Kamil Konečný, Souček Petr: 15. místo ze 16. účastníků (náhozy: 147, 90, 110, 146, 180, 124, 132, 146) : Záběhlický krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 28. místo ze 45. účastníků (náhozy: 132, 181, 177, 149, 155) : Záběhlický Krocan - Crazy Mix – účast 1 týmu + 1 člena Kamil Konečný, Souček Petr: 9. místo ze 14. účastníků (náhozy: 139, 212, 143, 129, 131, 162, 185, 145) Jana Konečná, Drahomíra Rýdlová: 14. místo ze 14. účastníků (náhozy: 116, 100, 98, 118, 90, 112, 89, 127) : Záběhlický krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 45. místo ze 52. účastníků (náhozy: 152, 133, 158) : Záběhlický Krocan - Crazy Mix - účast 1 člena Kamil Konečný, Polednová Martina: 12. místo ze 12. účastníků (náhozy: 120, 126, 151, 134, 188, 139, 162, 126) : Říčanský krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 56. místo ze 66. účastníků (náhozy: 159, 130, 169)

41 Účast na akcích - BOWLING
: Záběhlický krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 38. místo ze 47. účastníků (náhozy: 146, 143, 186) : Záběhlický Krocan - Crazy Mix – účast 1 týmu Kamil Konečný, Jiří Konečný: 12. místo ze 14. účastníků (náhozy: 164, 98, 168, 180, 136, 179, 170, 157) : Říčanský krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 59. místo ze 66. účastníků (náhozy: 142, 122, 182) : Záběhlický Krocan - Crazy Mix - účast 1 člena Kamil Konečný Polednová Martina: 11. místo ze 11. účastníků (náhozy: 153, 140, 129, 107, 124, 125, 137, 120) : Záběhlický krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 52. místo ze 53. účastníků (náhozy: 120, 110, 128) : Říčanský krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 56. místo ze 59. účastníků (náhozy: 143, 133, 125) : Záběhlický krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 47. místo ze 52. účastníků (náhozy: 135, 155, 133) : Záběhlický Krocan - Crazy Mix - účast 1 člena Kamil Konečný Polednová Martina: 9. místo ze 10. účastníků (náhozy: 176, 148, 126, 148, 111, 152, 125, 131, 158, 134, 148) : Říčanský krocan – účast 1 člena Kamil Konečný: 39. místo ze 52. účastníků (náhozy: 168, 169, 144)

42 Další činnosti - ZOOADOPCE
V tomto období jsme se opět rozhodli adoptovat naše svěřence v pražské ZOO. K dvěma „loňským“ svěřencům dikobraze srstnatonosého a leguána nosorohého jsme letos přibrali ještě psouna prériového. Na naše svěřence členové klubu přispěli částkou 2.050,- Kč respektive 1.050,- Kč a 1.060,-Kč. Všem za poskytnuté finanční prostředky děkujeme!

43 Další činnosti - ZOOADOPCE

44 Sportovní pomůcky Zakoupení sportovních potřeb a literatury
V tomto období jsme zakoupili následující sportovní potřeby: 4ks míče Molten [V5XSLC], 1ks nohejbalová síť Pokorný-sítě „Nohejbal - sport“, 1ks lajny na beach hřiště Pokorný-sítě. 2ks míč na beach Gala [Smash Plus - BP 5013 S] 2ks taška na 4 míče Gala [Taška pro 4 míče - KS 1703] 1ks XX hadička s jehlou 4ks XX úchytka k anténce s tkanicí

45 Ostatní činnosti – slevy
Zajištění slev na sportovní oblečení V tomto období se nám nově podařilo zajistit prodej zboží za zvýhodněných podmínek od firmy XFer. Proběhlo několik akcí s prodejem zboží členům (v dubnu, květnu a srpnu). Bylo objednáno zboží za více než ,- Kč.

46 Webové stránky Webové stránky
Webové stránky našeho klubu na adrese jsou stále živé. Autoři článků na webu: Statistiky toplist.cz:

47 Webové stránky Webové stránky – návštěvnost z celého světa

48 Partneři klubu V tomto období jsme zahájili spolupráci a partnerství s následujícími společnostmi: IGNUM – ještě lepší hosting Kartografie Praha a.s. M.I.G. spol. s r.o.. Zároveň jsme ukončili spolupráci a partnerství s Rádiem Olympic.

49 Poděkování Na závěr bych chtěl všem členům klubu popřát hodně zdraví, mnoho sportovních úspěchů a pěkné prožití vánočních svátků a vstup do nového roku 2007.

50 Děkuji za pozornost Účast na akcích – závěr Petr Souček
prezident klubu


Stáhnout ppt "Zpráva o činnosti klubu za období duben – listopad 2006"

Podobné prezentace


Reklamy Google