Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Geometrická posloupnost (Orientační test ) VY_32_INOVACE_22-16  Test obsahuje pět úloh.  U každé úlohy je aspoň jedna odpověď správná.  Na každou úlohu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Geometrická posloupnost (Orientační test ) VY_32_INOVACE_22-16  Test obsahuje pět úloh.  U každé úlohy je aspoň jedna odpověď správná.  Na každou úlohu."— Transkript prezentace:

1 Geometrická posloupnost (Orientační test ) VY_32_INOVACE_22-16  Test obsahuje pět úloh.  U každé úlohy je aspoň jedna odpověď správná.  Na každou úlohu máte maximálně 30 sekund. Autor testu: RNDr. Ivana Janů

2 1.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = 2, q = 2, lze říci, že je (A)konstantní. (B)rostoucí, omezená pouze shora. (C)rostoucí, omezená pouze zdola. (D)rostoucí, omezená. (E)zvláštní případ exponenciální funkce.

3 2.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = – 2, q = – 2, lze říci, že (A)je klesající, omezená pouze zdola. (B)je rostoucí, omezená pouze shora. (C)není rostoucí ani klesající, není omezená zdola ani shora. (D)není rostoucí ani klesající, je omezená. (E)je konstantní.

4 3.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = – 2, q = – 1, lze říci, že (A)není rostoucí ani klesající, není omezená zdola ani shora. (B)není rostoucí ani klesající, je omezená. (C)je konstantní. (D)je klesající, omezená pouze shora. (E)není rostoucí ani klesající, je omezená pouze zdola.

5 4.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = 2, q = ½, lze říci, že je (A)rostoucí, omezená pouze shora. (B)klesající, omezená pouze zdola. (C)klesající, omezená pouze shora. (D)klesající, omezená. (E)zvláštní případ exponenciální funkce.

6 5.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = 2, q = – ½, lze říci, že (A)je klesající, omezená pouze zdola. (B)je rostoucí, omezená pouze shora. (C)není rostoucí ani klesající, není omezená zdola ani shora. (D)není rostoucí ani klesající, je omezená. (E)je zvláštní případ exponenciální funkce. Konec testu

7 Správné odpovědi orientačního testu

8 1.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = 2, q = 2, lze říci, že je (A)konstantní. (B)rostoucí, omezená pouze shora. (C)rostoucí, omezená pouze zdola. (D)rostoucí, omezená. (E)zvláštní případ exponenciální funkce.

9 2.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = – 2, q = – 2, lze říci, že (A)je klesající, omezená pouze zdola. (B)je rostoucí, omezená pouze shora. (C)není rostoucí ani klesající, není omezená zdola ani shora. (D)není rostoucí ani klesající, je omezená. (E)je konstantní.

10 3.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = – 2, q = – 1, lze říci, že (A)není rostoucí ani klesající, není omezená zdola ani shora. (B)není rostoucí ani klesající, je omezená. (C)je konstantní. (D)je klesající, omezená pouze shora. (E)není rostoucí ani klesající, je omezená pouze zdola.

11 4.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = 2, q = ½, lze říci, že je (A)rostoucí, omezená pouze shora. (B)klesající, omezená pouze zdola. (C)klesající, omezená pouze shora. (D)klesající, omezená. (E)zvláštní případ exponenciální funkce.

12 5.O geometrické posloupnosti, v níž je a 1 = 2, q = – ½, lze říci, že (A)je klesající, omezená pouze zdola. (B)je rostoucí, omezená pouze shora. (C)není rostoucí ani klesající, není omezená zdola ani shora. (D)není rostoucí ani klesající, je omezená. (E)je zvláštní případ exponenciální funkce. Konec testu


Stáhnout ppt "Geometrická posloupnost (Orientační test ) VY_32_INOVACE_22-16  Test obsahuje pět úloh.  U každé úlohy je aspoň jedna odpověď správná.  Na každou úlohu."

Podobné prezentace


Reklamy Google