Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ALIVE KARTA PLNÁ VÝHOD.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ALIVE KARTA PLNÁ VÝHOD."— Transkript prezentace:

1 ALIVE KARTA PLNÁ VÝHOD

2 Základní fakta Karta ALIVE je prémiový český benefitní program pro akademickou, sportovní a jinou oborově či zájmově vymezenou veřejnost. Je novým průkazem na poli identifikačních a slevových karet, který ocení zejména studenti kombinované či jiné neprezenční formy studia, kteří do této doby neměli nárok na průkazy ISIC či IYTC a jejich stávající školní průkazy jim kromě možnosti využití v uzavřeném prostředí školy neposkytovali další na kartu navázané služby, zejména pak atraktivní slevový program. Kromě studentů je karta ALIVE určena členům sportovních svazů a asociací, kde po vzoru škol funguje jako jedinečná přidaná hodnota ke stávajícím členským průkazům, které do této chvíle neměli velké využití. Každá karta má platnost 12 měsíců, sezonu nebo akademický rok, podle typu organizace, která ji vydává. Na kartě je vizuálně uvedena platnost a také její unikátní číslo, které držiteli umožňuje kartu ALIVE uplatnit i on-line u vybraných obchodníků. Karta ALIVE platí po celé České Republice a slevy na ni lze získat na téměř 1500 místech. Karta ALIVE přináší svým držitelům rozsáhlou síť benefitů po celé České republice včetně pojištění, restauračních zařízení, sportovních obchodů, kaváren, vstupů na kulturní akce a mnoho dalších.

3 Výhody Karta ALIVE kombinovaná s členskou kartou sportovního svazu funguje dle potřeb svazu jako klasická členská karta profesionálních i amatérských sportovců. Nad rámec této běžné funkce svým držitelům přináší následující výhody: jedinečná přidaná hodnota ke stávajícím členským průkazům přístup k celorepublikové síti více než 1500 slev a výhod (v oblasti pojištění, restauračních zařízení, sportovních obchodů, kaváren, vstupů na kulturní akce a mnoho dalších) karta je platná po celé České republice možnost sjednání exkluzivního celoročního cestovního pojištění získání karty není limitováno dolní ani horní věkovou hranicí možnost nákupů online na portálu on-line nákupy na partnerských e-shopech cenová politika - při výdeji karty prostřednictvím svazů je karta nabízena za zvýhodněných cenových podmínek možnost nákupů přes dedikovaný server speciálně vytvořený pro každého partnera a jeho členskou základnu s možností rozšíření o nákupy na partnerských e-shopech, poskytujících zákazníkům slevy a svazům zpětné provize z realizovaných nákupů.

4 Výroba/distribuce Karta ALIVE je členům sportovních svazů vydávána na dobu 1 – 3 let (ve specifických případech až na 5 let). Doba platnosti závisí čistě na rozhodnutí svazu s ohledem na jeho zvyklosti, vnitřní směrnice, stanovy atd. Karta ALIVE sestává z plastového těla (nosiče) velikosti ID-1 podle EN ISO/IEC 7810 (velikost jako kreditní karty) a jedinečného designu vč. unikátního licenčního čísla ALIVE. Výrobu karet zajišťuje GTS ALIVE, personalizace karet pak probíhá buď přímo na svazu, popř. delegovaně prostřednictvím personalizačního centra GTS ALIVE, dle preferencí, požadavků a možností svazu. Distribuce karet probíhá buď již zavedeným způsobem ze svazu jednotlivým krajům, popř. klubům nebo opět delegovaně prostřednictvím personalizačního centra GTS ALIVE. Svaz tedy může buď veškerou produkci a distribuci karet řešit ve své režii anebo tuto agendu plně přesunout na GTS ALIVE. Konkrétní podmínky pro jednotlivé svazy jsou individuální s ohledem na konkrétní požadavky a podmínky.

5 Zpětná provize Karta ALIVE slouží jako aktivní nástroj svazu ke generování zisku od nasmlouvaných obchodníků. Každý nasmlouvaný obchodník vede přehlednou účetní evidenci nákupů realizovaných držiteli karty ALIVE (členy svazu) – tzv. trekování nákupů. Z každého nákupu provedeným členem svazu odvádí nasmlouvaný obchodník svazu - Zpětnou provizi. Více o systému a funkcionalitě Zpětné provize je možné se dozvědět při dalších setkáních. Aktivní systém Zpětné provize je již provozovaný ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR je možno vidět a vyzkoušet na adrese Na podobné bázi již funguje podobný systém se Svazem lyžařů na

6 Reference Od roku 2010 GTS ALIVE hrdě spolupracuje se Svazem lyžařů České republiky, jehož členům každoročně vydává kartu ALIVE. Od roku 2012 GTS ALIVE hrdě spolupracuje s Fotbalovou asociací České republiky, jejímž cca vydává od jara 2013 kartu ALIVE v rámci projektu Členství. UEFA výrazně ocenila český fotbal: Členství FAČR vyhlásila projektem roku Pokud Vás zaujala možnost využití karty ALIVE i pro členy vašeho svazu, kontaktujte nás. Společně pro Vás najdeme cestu!

7 O GTS ALIVE s.r.o. GTS ALIVE je společností působící na českém trhu od roku 2001. Primárním zaměřením společnosti je rozvoj a distribuce mezinárodních identifikačních průkazů studenta (ISIC), pedagoga (ITIC) a mládeže IYTC a zprostředkování souvisejících služeb zejména pro studenty, mládež a pedagogickou veřejnost. V oblasti výdeje průkazu ISIC (International Student Identity Card) dosáhla společnost za dobu svého působení více než 90% pokrytí vysokoškolského trhu. Vysokoškolákům je každoročně vydáno přes 220 tisíc průkazů. GTS ALIVE je držitelem ISIC licence i pro následující země: Španělsko, Bulharsko, Rumunsko, Srbsko, Černá Hora, Irsko, Belgie, Indie, Indonésie, Pákistán a Argentina. Kontakt pro českou republiku Realizace projektů: Jan Wilkner, DiS. (t): , (m): GTS ALIVE s.r.o., Letenská 118/1,   Praha 1, internet:


Stáhnout ppt "ALIVE KARTA PLNÁ VÝHOD."

Podobné prezentace


Reklamy Google