Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název."— Transkript prezentace:

1

2 Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název OP OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0258 Název projektu Inovace a individualizace výuky na OA a HŠ Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Označení vzdělávacího materiálu VY_32_INOVACE_08_PEK_468_Kou Druh učebního materiálu Prezentace Autor Ing. Marie Koumarová VY_32_INOVACE_08_PEK_468_Kou

3 Vzdělávací obor, pro který je materiál určen Hotelnictví PředmětPísemná a elektronická komunikace Ročník2. Název tematické oblasti (sady)Obchodní korespondence v hotelovém a ubytovacím provozu Název vzdělávacího materiáluPotvrzení a odmítnutí objednávky Anotace Prezentace objasňuje, jak dodavatel reaguje na doručenou objednávku. Prvním řešením je potvrzení objednávky, pokud může dodavatel vyhovět požadavkům zákazníka. Žáci se seznámí s frázemi, které se používají při písemném potvrzení objednávky. Pokud dodavatel nemá možnost vyhovět přání zákazníka dochází k druhému řešení, kterým je odmítnutí objednávky. Uvádí důvody k odmítnutí objednávky i používané fráze. K procvičení stylizace potvrzení a odmítnutí objednávky slouží navazující pracovní list. Zhotoveno, (datum/období)26. ledna 2013 Ověřeno18. února 2013

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18


Stáhnout ppt "Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název."

Podobné prezentace


Reklamy Google