Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SKK LIPNÍK NAD BEČVOU.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SKK LIPNÍK NAD BEČVOU."— Transkript prezentace:

1 SKK LIPNÍK NAD BEČVOU

2 Presenční list Jméno: Jan Jurášek Narozen: 14.6.1998
Bydliště: B.Němcové 1071, Lipník nad Bečvou Odvětví: koloběh, KK Lipník nad Bečvou, kategorie v ČR –žák, mezinárodní podle IKSA(evropský pohár)– cadets, Délka závodů v kategorii cadets/žák: maraton km, sprint m, kritérium 6 -8km

3 Závodní sezona 2011 Závodní sezona 2012
1.místo - MČR Zlatá koloběžka Plzně – dlouhý závod 1. místo – MČR Liberec - kritérium 2. místo – EUROCUP Německo - maraton 2. místo – EUROCUP Holandsko - maraton Závodní sezona 2012 2. místo – rollo liga MČR Moravská Třebová – marathon 2. místo – rollo liga MČR Moravská Třebová – kritérium 1. místo- rollo liga MČR Jablonec – Břízky – kritérium 1.místo-rollo liga MČR Tour de Šumava – kritérium 2.místo-rollo liga MČR Tour de Šumava – časovka 2.místo-rollo liga MČR Louny - kritérium 1.místo-rollo liga MČR Kadaň – časovka 1.místo-rollo liga MČR Myjava SK – časovka 1.místo-rollo liga MČR Myjava SK – dlouhý závod

4 Závody evropského poháru (IKSA) 2012:
První závod evropského poháru se jel v Lyonu / Francie: 3.místo – časovka 4,4km – 2.místo – marathon 18km – Druhý závod evropského poháru se jel v Dobbiaco,Toblach /Itálie: 2.místo – časovka 3,6km – 2.místo – marathon 15km – Třetí závod evropského poháru se jel v Plzni /ČR: 2.místo – kritérium 10km – 2.místo – dlouhý závod 20km – World Championship St.Wendel/Germany 3.místo – sprint 0,4km – 3.místo –kritérium 5,6km – 1.místo – štafeta 3.místo – maraton – 20km – Celkové umístění Celkové umístění jednotlivců v rámci MČR 2011 rollo ligy 1.místo( mistr republiky) Celkové umístění jednotlivců na IKSA Eurocup 2011 2.místo(evropský šampion)

5 Zhodnocení sezony 2012 Mistr republiky,  České rollo ligy Vicemistr Evropy, Evropský pohár (IKSA) Třetí v celkovém hodnocení v kategorii „cadets“ na MS v St.Wendel/Germany

6 Můžeme nabídnout

7 SPORTOVNÍ KLUB KOLOBĚHU LIPNÍK NAD BEČVOU – LIPENŠTÍ DRACI
a účinkování jeho závodníků v roce 2012 Klub vznikl v prosinci roku 2012 s cílem podporovat koloběh v co nejširší míře napříč všemi věkovými kategoriemi a nabídkou všestranného sportovního rozvoje, dětí, mládeže i dospělých. Ve svém středu přivítal zkušené ostřílené závodníky spolu s mladými nadějemi i sportovci bez touhy po vítězství, ale po pohybu, relaxaci a příjemné atmosféře odpočinku. Lídrem závodního týmu je Ivana Dvořáková, která v loňské sezóně obhajovala úspěchy z MS v letech 2008 a v kategorii veteránek na mistrovství světa v Německu. Zde obhájila zlatou medaili ve sprintu, vybojovala bronz v kritériu a čtvrté místo v maratónu. V evropském poháru zvítězila v kategorii veteránek a skončila celkově třetí v absolutním pořadí žen. Obdobně si vedla i v české lize, kde veteránky vyhrála s přehledem a celkově v ženách vybojovala druhé místo. Ivana Dvořáková byla v roce 2011 oceněna jako pátý a v roce 2012 jako šestý sportovec Olomouckého kraje.

8 HonzaJurášek – kategorie kadet -  získal na mistrovství světa tři bronzové medaile v individuálních soutěžích a své vystoupení korunoval ziskem zlaté medaile ve štafetě spolu s Jirkou Gondou a Jardou Antonem. Honza s Jardou také výrazně promluvili do výsledků evropského poháru, kde Honza skončil celkově druhý a Jarda čtvrtý. Vítězství v české lize v kategorii žáků si odnesl Honza Jurášek a Jarda Anton vybojoval cenné třetí místo.

9 Koloběžky v životě Koloběžka prošla dlouhým vývojem. Většina z nás měla doma v dětských letech dřevěnou koloběžku. V průběhu času se koloběžka dobrala k nafukovacím kolečkům Většina výrobců nabízí ocelové rámy s různými úpravami, k dostání jsou však již i koloběžky z hliníkových slitin nebo dokonce karbonu. Trend, zejména u závodních koloběžek je jasný – ušetřit na váze a maximálně zvýšit tuhost rámu. Použití materiálu, velikosti koleček a komponentů koloběžky se liší právě podle účelu jejího použití.

10 Novou hvězdičkou v týmu je Kristýna Pechová, která v loňské sezóně vyhrála žákovskou kategorii v české lize a obsadila vynikající druhé místo v evropském poháru.

11 Ke slibně rozjeté skupině žáků a kadetů a lídra klubu Ivany Dvořákové se postupně přidává nově složený tým starších kategorií a promlouvá do výsledků evropského poháru. Honza Waldhauser v juniorské kategorii, Jirka Waldhauser, Víťa Nezval,Šárka Waldauserová, Karel Dvořák i Aleš Rozbroj v kategoriích dospělých Šárka v první své sezóně vybojovala v evropském poháru celkové čtvrté místo v absolutní klasifikaci žen a Honza si přivezl osmé místo z mistrovství světa v Německu. Víťa Nezval vytvořil na „24 hodinovce“ v Ústí nad Labem nový rekord, kdy po 22 hodinách pokořil hranici 313 km.

12 Dětské koloběžky Koloběžka, je od pradávna určena zejména pro děti. Koloběžky pro nejmenší děti mohou být klidně plastové. Pro větší děti lze tedy doporučit koloběžky ocelové ať již na nafukovacích kolečkách, nebo i koloběžky skládací, které mají kolečka gumová.

13 Koloběžky do města Koloběžka je ideální na cesty městem. Je ještě lepší než kolo, protože většinou vás řidič vezme do autobusu nebo tramvaje úplně bez problémů Pro krátké vzdálenosti, cesty do práce, z práce, na menší nákupy apod. lze doporučit skládací koloběžky pro dospělé, které leckdy i designově sladíte se svým stylem. Pokud si chcete po městě opravdu zajezdit, a to i na delší vzdálenost, chcete ve velké rychlosti vyskakovat obrubníky pak volte 12“ koloběžky s kvalitními pneumatikami a brzdami.

14 Koloběžky na výlety, silniční
Není nad to vyjet si na koloběžce na výlet mimo město. Koloběžka je vynikajícím průvodcem jak na asfaltu tak i na klasických českých vozovkách plných děr. Zde lze volit z velkého množství koloběžek, doporučit lze rozhodně nafukovací kola o velikosti 28, 26, 20 i 12“. Na koloběžky lze bez potíží namontovat přední nosič, obdobně jako na kole, některé modely nabízejí i sedátko.

15 Závodní koloběžky Chcete-li na koloběžce závodit nebo jezdit ve vyšších rychlostech delší vzdálenosti, šetřete na váze a přidejte na penězích. Závodní speciály jsou vybaveny těmi nejdražšími silničními komponenty, ocel bývá nahrazována slitinami hliníku a v posledních letech se objevují i karbonové speciály. Historie je nicméně důkazem toho, že dobře si lze zazávodit i na 12“ koloběžce.

16 Jen pro představu Několik typů závodních koloběžek z evropských pohárů na kterých jezdí zahraníční závodníci.

17

18 Tak a to je vše, koloběžkaři mají také svůj pozdrav
„ 3-4 trhni si nohou“


Stáhnout ppt "SKK LIPNÍK NAD BEČVOU."

Podobné prezentace


Reklamy Google