Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen."— Transkript prezentace:

1 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

2 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

3 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

4 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

5 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

6 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

7 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

8 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

9 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

10 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

11 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

12 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

13 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

14 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

15 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

16 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

17 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

18 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

19 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

20 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

21 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

22 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

23 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

24 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

25 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

26 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

27 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

28 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

29 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

30 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

31 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

32 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

33 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

34 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

35 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

36 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

37 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

38 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

39 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

40 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

41 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

42 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

43 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

44 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

45 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

46 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

47 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

48 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

49 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

50 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

51 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

52 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

53 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

54 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

55 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

56 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

57 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

58 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

59 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

60 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

61 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

62 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

63 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

64 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

65 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

66 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

67 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

68 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

69 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

70 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

71 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

72 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

73 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was learning biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

74 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

75 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

76 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

77 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

78 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

79 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

80 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. So is Adam.

81 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. And so is Adam.

82 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. And so is Adam.

83 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. And so is Adam.

84 Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen goes to Mrs Benson jednou za tři dny. once every three days. Ona tam nemusí jedzit každý den. She doesn‘t have to go there every day. Helen dokáže pomoci komukoli. Helen can help anybody. Chtěla by Helen pracovat s dětmi? Would Helen like to work with children? Ne, nechtěla. No, she wouldn‘t. Ona není tak trpělivá jako Adam. She isn‘t as patient as Adam. Ona se nechystá pracovat tento víkend. She isn‘t going to work this weekend. Když Helen přišla domů, When Helen came home, Emily se učila biologii. Emily was studying biology. Emily má hlad. A Ned také. Emily is hungry. And so is Ned.


Stáhnout ppt "Translation 10/04 Kdo pracuje se starými lidmi? Who works with old people? S kým Helen pracuje? Who does Helen work with? Helen jezdí k paní Bensonové Helen."

Podobné prezentace


Reklamy Google