Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Srovnej botičky do botníku

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Srovnej botičky do botníku"— Transkript prezentace:

1 Srovnej botičky do botníku
sebeobsluha

2

3

4 Použité odkazy Vlastní ilustrace

5 Metodický pokyn Integrovaný blok: Vnímání
Popis Děti se učí rovnat botičky do botníku Očekávání a cíle Rozvoj rozlišování stejných obrazných znaků, sebeobsluha Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Děti na pokyn vyhledávají na snímku botičku dle zadání (např. červená přezka), poté pomocí elektronického pera kreslí cestu do správné přihrádky. Jako zpětná vazba je pro ně nachystaná animace – kliknutím na botičku se tato do botníku sama zařadí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Prvky polytechnické výchovy
Zacházet s předměty digitální technologie, využívat nejzákladnější funkce počítače (zapnout-vypnout, práce s myší, jednoduchou klávesnicí) Orientovat se v prostoru i v rovině Zaměřovat se na to, co je z poznávacího hlediska důležité Postarat se o své osobní věci, o hračky a pomůcky Udržovat pořádek, zvládat jednoduché úklidové práce Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Srovnej botičky do botníku"

Podobné prezentace


Reklamy Google