Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

STOLOVÁNÍ sebeobsluha.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "STOLOVÁNÍ sebeobsluha."— Transkript prezentace:

1 STOLOVÁNÍ sebeobsluha

2

3

4 Použité odkazy Vlastní zdroje

5 Metodický pokyn Integrovaný blok: sebeobsluha
Popis Děti se učí správnému prostírání Očekávání a cíle Budou umět nachystat stůl Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na snímku číslo 2 děti vybírají z nabízených předmětu, ty, které se hodí k prostírání , za pomoci animačních efektů se jim nabízí zpětná vazba Na snímku číslo 3 děti vybírají z nabízených obrázků správně prostřený stůl Materiál je určen pro dotykové zařízení Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
Učíme se prakticky prostírat Dekorační ubrousky vystřihujeme z pomůcek KUMUČE Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Prvky polytechnické výchovy
Zacházet s běžnými předměty denní potřeby, hračkami, pomůckami,    nástroji a materiály Zvládat výtvarné činnosti, provádět jednoduché úkony s výtvarnými a technickými pomůckami (např. tužkou, pastelem, štětcem, nůžkami)  a materiály (např. papírem-překládání, textilem,) Zvládat sebeobsluhu, uplatňovat základní kulturně hygienické a zdravotně preventivní návyky Zvládat jednoduchou obsluhu a pracovní úkony Udržovat pořádek, zvládat jednoduché úklidové práce Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "STOLOVÁNÍ sebeobsluha."

Podobné prezentace


Reklamy Google