Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zvířata ze ZOO GRAFOMOTORIKA.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zvířata ze ZOO GRAFOMOTORIKA."— Transkript prezentace:

1 Zvířata ze ZOO GRAFOMOTORIKA

2 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7

8 Použité odkazy Obrázky dětí MŠ s písemným souhlasem rodičů

9 Metodický pokyn Integrovaný blok: (doprava, příroda…)
Popis Každé zvíře vykonává charakteristický pohyb, který děti napodobují Očekávání a cíle Uvolňovací cviky, procvičování grafomotoriky Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na jednotlivých obrázcích si děti procvičují různé uvolňovací cviky Obrázek č.2 – žirafy – krátké a dlouhé šikmé čáry Obrázek č.3 – tarbík – horní krátké obloučky Obrázek č.4 – krokodýl – zubatá čára Obrázek č.5 – delfín – horní obloučky (střední) Obrázek č.6 – papoušek – spodní oblouk velký (houpání) Obrázek č.7 – tuleni – horní oblouk velký Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
Procvičení grafického cviku na pracovní tabulce Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Prvky polytechnické výchovy
Ovládat koordinaci ruky a oka, zvládnout jemnou motoriku Vědomě napodobit jednoduchý pohyb podle vzoru Upřednostňovat užívání pravé či levé ruky při kreslení či v jiných činnostech, kde se preference ruky uplatňuje Vést stopu tužky při kresbě, apod. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

14 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Zvířata ze ZOO GRAFOMOTORIKA."

Podobné prezentace


Reklamy Google