Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Materiál vstupuje do výroby skříňového nábytku ve formě konstrukčních desek nebo řeziva (přířezů)v surovém nebo opracovaném stavu. Stupeň opracování má.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Materiál vstupuje do výroby skříňového nábytku ve formě konstrukčních desek nebo řeziva (přířezů)v surovém nebo opracovaném stavu. Stupeň opracování má."— Transkript prezentace:

1 Materiál vstupuje do výroby skříňového nábytku ve formě konstrukčních desek nebo řeziva (přířezů)v surovém nebo opracovaném stavu. Stupeň opracování má vliv na jeho vstup do výrobního procesu a skupin operací. Konstrukční desky tlusté – základní materiál, používá se v surovém stavu, povrchově nebo jinak upravený. Surové desky po formátování jsou povrchově upravovány fóliemi, dýhováním a přechází do úseku předmontáže a montáže stejně jako desky povrchově upravené.

2 Konstrukční desky tenké – základní konstrukční materiál pro zhotovování některých dílců – záda, nebo jako součást podsestav – výplně rámových konstrukcí, dna zásuvek... Technologický postup opracování shodný jako u tlustých desek. Desky povrchově dokončené (Sololak,Duplex) vstupují nejčastěji přímo do úseku montáže.

3 Dýhové sesazenky – zhotovovány v samostatném technologickém úseku, zhotovují se z dýhových svazků sesazováním, nebo se nakupují jako hotový vstupní materiál, stejně jako fólie.

4 Řezivo – zpracováváno v samostatném úseku přířezu řeziva
Řezivo – zpracováváno v samostatném úseku přířezu řeziva. Používá se ve formě vlysů, přířezů, lišty na rámy, k olepování konstrukčních desek, výrobě zásuvek, spárovek atd. Operace kterými řezivo prochází – zkracování, rozřezávání, srovnávání, tloušťkování, frézování, vrtání. Laky, lepidla, kování a ostatní pomocný materiál - vstupuje do výroby s minimálními úpravami nebo bez, přímo do úseku montáže nebo povrchové úpravy.


Stáhnout ppt "Materiál vstupuje do výroby skříňového nábytku ve formě konstrukčních desek nebo řeziva (přířezů)v surovém nebo opracovaném stavu. Stupeň opracování má."

Podobné prezentace


Reklamy Google